Το πρώτο γερμανικό Leopard που έπεσε θύμα του “Ζ” των Ρώσσων !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Δεν γνωρίζουμε αν αυτό το συμβάν θα καταμετρηθεί, αλλά προ ημερών δημοσιεύσαμε ότι θα το κάνουν σπορ οι Ρώσσοι μετά την ανακοίνωση πληρωμής Bonus έως 3εκ. ρούβλια για κάθε άρμα Leopard και Abrams !!

Στην Αυστραλία, άγνωστοι ζωγράφισαν το Ζ, το σύμβολο της ρωσικής ειδικής επιχείρησης για την αποναζοποίηση της Ουκρανίας, στο τανκ Leopard, το οποίο βρίσκεται σε υπηρεσία με τη χώρα.

Σύμφωνα με την ΕΑdaily, αυτό το γεγονός αναφέρθηκε από τον αταμάν των Αυστραλών Κοζάκων και τον ηγέτη του κινήματος της Ουδέτερης Αυστραλίας Semyon Boykov . Σύμφωνα με τον ίδιο, «Αυστραλοί αντάρτες» τράβηξαν τον Ζ στο τανκ, που βρίσκεται στο λιμάνι Κένεντι στα δυτικά της χώρας.

«Για πρώτη φορά στον πλανήτη – Z στο τανκ Leopard, και αυτό είναι στη μακρινή Αυστραλία! Αυτή είναι μια πολιτική διαμαρτυρία. Οι κάτοικοι της περιοχής είναι απολύτως κατά της συμμετοχής της Αυστραλίας στην αποστολή τεθωρακισμένων οχημάτων στο καθεστώς του Κιέβου. Περιμένουμε τους παρτιζάνους μας στην Ευρώπη για να υπάρξουν περισσότεροι τέτοιοι Ζ. Η νίκη θα είναι δική μας! Δόξα στον Ρώσο στρατιώτη, δόξα στη μητέρα Ρωσία! Ο Μπόικοφ σχολίασε στην EADaily .

Εκτός από το γράμμα Z, η δεξαμενή είναι γραμμένη στα λατινικά:

Σλάβα Ρωσία!

……………………………………………………………………………………………….