ΑΛΦΕΙΟΣ : Έχουν πλάκα οι Ευρωπαίοι πολίτες !! Ακολουθώντας πειθήνια τις εντολές που γαυγίζουν τα συνδικατόσκυλα του ευρωπαϊκού καθεστώτος, έχουν βγει στους δρόμους των χωρών τους, αντιδρώντας και διαδηλώνοντας, αλλά στην ουσία εκλιπαρώντας, αυξήσεις σε μισθούς – συντάξεις ή όπως στη Γαλλία, κατά της αύξησης των ετών για συνταξιοδότηση !!
Περιέργως, οι ίδιοι ευρωπαίοι πολίτες δεν αντέδρασαν με τον ίδιο τρόπο για τα 18 δις ευρώ, που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη τους, να στείλει στη ληστοσυμμορία του Ζελένσκι, με κλοπή των χρημάτων τους που θα μπορούσαν να γεμίσουν τις δικές τους τσέπες !!
Τα συνδικατόσκυλα “έχουν επιλογές” και οι ευρωπαίοι προβατοπολίτες τις δικές τους !! Σανός … για να στρέφουν τα βλέμματα προς άλλες κατευθύνσεις, μακριά από τα φλέγοντα ζητήματα !!
Επίσης περιέργως, τα συνδικατόσκυλα της Ευρώπης, μέχρι στιγμής, δεν έχουν βγάλει ούτε ένα γρύλισμα σχετικά με την αποκάλυψη του πιο ουσιαστικού ζητήματος, του συγκλονιστικού ντοκουμέντου: Πώς οι ΗΠΑ σχεδίασαν τον πόλεμο και την ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη – (δημοσίευση Σουηδικής εφημερίδας!)
Είπαμε, … τα σκυλιά των συνδικάτων της Ευρώπης τρέφονται από τα αφεντικά τους !!!
………………………………………..
Σχετικό θέμα: Εποχή του ευρωβουλιοχαβιαριού*
……………………………………………………………………………………………………….