Έκτακτο. Εισβολή του FBI στο σπίτι του Μπάιντεν για απόρρητα έγγραφα !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αυτοκίνητο του FBI στο δρόμο προς το σπίτι του Προέδρου Τζο Μπάιντεν στο Wilmington, Delaware - RIA Novosti, 1920, 02/01/2023
© AP Photo / Carolyn Kaster Όχημα του FBI στον δρόμο προς το σπίτι του προέδρου Τζο Μπάιντεν στο Γουίλμινγκτον του Ντέλαγουερ

Ο δικηγόρος του Μπάιντεν αναφέρει επιδρομές του FBI στο σπίτι του προέδρου στην παραλία Rehoboth

Το FBI διενεργεί έρευνα στο σπίτι του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στην παραλία Ρεχόμποθ για την υπόθεση μυστικών εγγράφων, δήλωσε ο προσωπικός δικηγόρος του αρχηγού του κράτους.
«Θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες μετά την ολοκλήρωση της σημερινής έρευνας», είπε.

Το FBI έκανε έφοδο στο γραφείο του Μπάιντεν τον Νοέμβριο, γράφουν τα ΜΜΕ.

.
Το απόγευμα της Τετάρτης, το CBS, επικαλούμενο πηγές, ανέφερε επίσης ότι πράκτορες του FBI βρίσκονταν στο σπίτι του Μπάιντεν στην παραλία Rehoboth. Στη συνέχεια, ο προσωπικός δικηγόρος του επικεφαλής του Λευκού Οίκου, Μπομπ Μπάουερ, επιβεβαίωσε αυτές τις πληροφορίες στο CNN, σημειώνοντας ότι η έρευνα γινόταν με την πλήρη υποστήριξη και συνεργασία του προέδρου.
Ο Τζο Μπάιντεν, όπως και ο προκάτοχός του Ντόναλντ Τραμπ , έχει θιγεί από το σκάνδαλο σχετικά με τον χειρισμό απόρρητων εγγράφων. Στα μέσα Ιανουαρίου, αναφέρθηκε ότι μια παρτίδα μυστικών εγγράφων βρέθηκε στο κτίριο μιας δεξαμενής σκέψης στην Ουάσιγκτον που σχετίζεται με τον Αμερικανό ηγέτη. Ανήκουν στην περίοδο που ο Μπάιντεν υπηρετούσε ως Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών στην κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα. Μυστικά έγγραφα βρέθηκαν επίσης αργότερα στο γκαράζ του σπιτιού του στο Wilmington .
.
Η προεδρική διοίκηση αναγνώρισε ότι ο σημερινός αρχηγός του κράτους χρησιμοποίησε αυτούς τους χώρους γραφείων στην Ουάσιγκτον από το 2017 έως το 2020. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, μεταξύ των μυστικών εγγράφων ήταν στοιχεία πληροφοριών και υλικό από ενημερώσεις σχετικά με την Ουκρανία, το Ιράν και το Ηνωμένο Βασίλειο, χρονολογούνται 2013-2016.
.
Ο ίδιος ο Μπάιντεν είπε ότι το εύρημα ήταν έκπληξη για αυτόν, δεν γνωρίζει τίποτα για το περιεχόμενο των εγγράφων.
.
Πηγή : RIA Novosti
………………………………………………..

…………………………………………………………………………………………………….