Ρωσσικά πυραυλικά χτυπήματα κατέστρεψαν σημεία μεταφοράς όπλων του ΝΑΤΟ και πυρομαχικών των Ουκρανών

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκτόξευση πυραύλων από πλοίο του ρωσικού ναυτικού στο οπλοστάσιο με δυτικά όπλα στην περιοχή Lvov - RIA Novosti, 1920, 27/01/2023
© RIA Novosti / Υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Εκτόξευση πυραύλων από πλοίο του ρωσικού ναυτικού σε οπλοστάσιο με δυτικά όπλα στην περιοχή Lvov. Φωτογραφία αρχείου

Υπουργείο Άμυνας της Ρωσσίας: Οι Ρωσσικές Ένοπλες Δυνάμεις διέκοψαν τη μεταφορά όπλων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο μέτωπο με πυραυλική επίθεση στις 26 Ιανουαρίου

Ο ρωσσικός στρατός προκάλεσε τεράστιο πλήγμα στο ενεργειακό σύστημα της Ουκρανίας, ενώ διέκοψε τη μεταφορά όπλων και πυρομαχικών για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, ανέφερε το ρωσσικό Υπουργείο Άμυνας.
Όπως διευκρινίζει το τμήμα, με τη βοήθεια πυραύλων και drones, ήταν δυνατό να χτυπηθούν όλα τα καθορισμένα αντικείμενα που εξασφάλιζαν τη λειτουργία των επιχειρήσεων του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος και των μεταφορών.
.
«Ως αποτέλεσμα του χτυπήματος, διακόπηκε η μεταφορά όπλων και πυρομαχικών στις περιοχές των εχθροπραξιών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προμηθεύονται από χώρες του ΝΑΤΟ», τόνισε το υπουργείο Άμυνας.
.
Σημειώνεται ότι οι ενέργειες του ρωσσικού στρατού κατέστησαν δυνατή την παρέμβαση στο έργο των παραγωγικών εγκαταστάσεων των επιχειρήσεων για την επισκευή και την αποκατάσταση στρατιωτικού εξοπλισμού των ουκρανικών στρατευμάτων.
.
Πηγή : RIA Novosti
……………………………………..
σ.σ. Μας κίνησε το ενδιαφέρον η φωτογραφία και την μεγεθύναμε λίγο !! Η φωτογραφία απεικονίζει τη στιγμή εκτόξευσης ενός πυραύλου από το ρωσσικό πλοίο. Εδώ βλέπουμε το παιχνίδι που παίζει ο καπνός !! … περίεργα σχήματα “ζωγραφίζει” !! Αν μη τι άλλο … καλλιτέχνης ο καπνός !!
.. την γυρίσαμε και πλάγια !!

Ελεύθεροι συνειρμοί δικοί σας !!

…………………………………………………………………………………………………..