Ρωσσία: Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ έχουν γίνει συμβαλλόμενα μέρη στη σύγκρουση στην Ουκρανία

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Nikolay Patrushev Alexey Nikolsky/Ρωσικό Προεδρικό Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών/TASS
Γραμματέας του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Νικολάι Πατρούσεφ © Alexey Nikolsky/Ρωσικό Προεδρικό Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών/TASS

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ έχουν γίνει συμβαλλόμενα μέρη στη σύγκρουση στην Ουκρανία, και ακόμη και μετά το πέρας της καυτής φάσης της, δεν θα σταματήσουν τον πόλεμο αντιπροσώπων τους εναντίον της Ρωσίας, δήλωσε ο Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Νικολάι Πατρούσεφ.

«Η πρόοδος στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία δείχνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ σκοπεύουν να συνεχίσουν τις προσπάθειες για την παράταση αυτής της στρατιωτικής σύγκρουσης και ότι έχουν ήδη συμμετάσχει σε αυτήν», είπε σε μια διάσκεψη για την εκπαίδευση μηχανικών για τη ναυπηγική βιομηχανία. και το Πολεμικό Ναυτικό.

Ο Patrushev ζήτησε από όλους να συνειδητοποιήσουν ότι «ακόμη και με το τέλος της καυτής φάσης της σύγκρουσης στην Ουκρανία, ο αγγλοσαξονικός κόσμος δεν θα σταματήσει τον πόλεμο αντιπροσώπων εναντίον της Ρωσίας και των συμμάχων της».

Είναι βέβαιος ότι τα γεγονότα στην Ουκρανία είναι αποτέλεσμα πολυετούς προετοιμασίας των ΗΠΑ για έναν υβριδικό πόλεμο κατά της Ρωσίας.

«Στον 21ο αιώνα, χρησιμοποιώντας το ναζιστικό καθεστώς μαριονέτας στο Κίεβο, η συλλογική Δύση διεξάγει μια εκστρατεία κατά της Ρωσίας», είπε ο Patrushev. «Τα σημερινά γεγονότα στην Ουκρανία είναι αποτέλεσμα πολυετούς προετοιμασίας των ΗΠΑ για έναν υβριδικό πόλεμο κατά της Ρωσίας και μια προσπάθεια να αποτραπεί η εμφάνιση ενός πολυπολικού κόσμου».

Πηγή : TASS

………………………………………………………………………………………………………