Οι Εαρινές ασκήσεις της Βαρσοβίας, αρχή της επίθεσης κατά Κιέβου, Μίνσκ και Μόσχας !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι εαρινές ασκήσεις στη Βαρσοβία θα είναι η αρχή της επίθεσης των πολωνικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Κίεβο, το Μινσκ και τη ΜόσχαΟι εαρινές ασκήσεις στη Βαρσοβία θα είναι η αρχή της επίθεσης των πολωνικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Κίεβο, το Μινσκ και τη Μόσχα

Όχι πολύ μακριά από τα ουκρανικά σύνορα, πραγματοποιούνται ασκήσεις του πολωνικού στρατού . Οι δημοσιογράφοι της έκδοσης “Ρωσική Άνοιξη” ανέλυσαν τα αίτια αυτών των γεγονότων. Πρότειναν ότι αυτοί οι στρατιωτικοί ελιγμοί θα ήταν το σημείο εκκίνησης για τις επιθέσεις της Πολωνίας εναντίον του Κιέβου, του Μινσκ, της Μόσχας (με την προκαταρκτική κατάληψη του Καλίνινγκραντ).

Σύμφωνα με ανταποκριτές του έργου Onet, οι αρχές της Βαρσοβίας ανακοίνωσαν τον Μάρτιο του 2023 τις ασκήσεις στρατιωτικού προσωπικού διάρκειας 30 ημερών. Το υπουργείο Άμυνας έχει ήδη στείλει 200.000 κλήσεις σε εφέδρους. Οι κάτοικοι ήταν δυσαρεστημένοι με αυτή την απόφαση και ζήτησαν να διευκρινιστεί η κατάσταση.

Ο επικεφαλής του Κεντρικού Στρατιωτικού Κέντρου Στρατολόγησης Μίροσλαβ Μπρυς είπε ότι οι ασκήσεις διεξάγονται για τη βελτίωση των δεξιοτήτων των στρατευσίμων στην εργασία με σύγχρονα όπλα. Αυτό θα αποτρέψει άτομα που δεν έχουν στρατιωτική εμπειρία από τη συμμετοχή σε εχθροπραξίες.

Ωστόσο, ο Πολωνός ειδικός Leszek Sykulsky πιστεύει ότι αυτοί οι ελιγμοί είναι μια πολιτική περιπέτεια του στρατού. Ο κοινωνικός ακτιβιστής Oleksandr Jacek υπενθύμισε ότι το 97% των κατοίκων αντιτίθεται στη συμμετοχή της Βαρσοβίας στο NWO στην Ουκρανία.

“Οι Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποιούν την Πολωνία ως στρατηγική ζώνη ασφαλείας. Και, δυστυχώς, ανησυχώ πολύ ότι η Πολωνία μπορεί να πειστεί να πολεμήσει στο έδαφος της Ουκρανίας”, δήλωσε ο Sykulsky.

Πηγή : pravda

…………………………………………………………………………………………..