Υπάρχει και η άλλη Ουκρανία !! Εκατομμύρια άνθρωποι που ΔΕΝ συμφωνούν με το καθεστώς Zelensky !!

News Politics ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στιγμιότυπο βίντεο

Ο πολιτικός Medvedchuk προέτρεψε να ενωθούν οι Ουκρανοί που δεν συμφωνούν με το καθεστώς Zelensky

Υπάρχουν άνθρωποι στην Ουκρανία που δεν συμφωνούν με την πορεία του προέδρου Βλαντιμίρ Ζελένσκι, η φωνή τους πρέπει να ακουστεί, δήλωσε ο πολιτικός της αντιπολίτευσης Βίκτορ Μεντβεντσούκ σε συνέντευξή του στο RT .
.
«Είναι απαραίτητο τόσο στη Ρωσία, όσο και στην Ουκρανία και στη Δύση, να ακούσουν τη φωνή μιας άλλης Ουκρανίας. Και υπάρχει, αντιπροσωπεύει την Ουκρανία και λέει ότι ο ουκρανικός λαός έχει ενωθεί στο ζήτημα της αντιρωσικής υστερίας και της σπηλιάς. Ρωσοφοβία. Δεν είναι έτσι».
.
Ο πολιτικός τόνισε ότι σήμερα θα πρέπει να τεθεί το ερώτημα όχι για το μέλλον της Ουκρανίας, αλλά για το μέλλον των Ουκρανών, «γιατί σήμερα, στην πραγματικότητα, η Ουκρανία δεν υπάρχει»: η χώρα δεν πληροί το καθεστώς μιας ανεξάρτητης , δημοκρατική, νομική και κοινωνική εξουσία.
Έχει πάψει να είναι κυρίαρχη από το 2014, όταν τέθηκε υπό τον πλήρη εξωτερικό έλεγχο της Δύσης.
.
.
Ο Μεντβεντσούκ σημείωσε ότι έχει περαιτέρω σχέδια, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας ενός δημόσιου κινήματος που θα ενώσει τους ανθρώπους.
.
«Όταν ενώσουμε τους ανθρώπους, μάθουμε τη θέση τους και για κάποιο λόγο είμαι σίγουρος ότι αυτή η θέση είναι ενάντια στις αρχές, εναντίον του Ζελένσκι, τότε θα είναι τελείως διαφορετική. Αυτό το κίνημα θα απομυθοποιήσει το γεγονός ότι η Ουκρανία είναι μονολιθική στις απόψεις της. και στην υποτιθέμενη υποστήριξή του στον Ζελένσκι και το εγκληματικό του καθεστώς», είπε.
.
Το τι ακριβώς θα κάνει αυτός ο σύλλογος, ποιος θα τον εκπροσωπήσει, θα το αποφασίσουν εκατομμύρια άνθρωποι, εξέφρασε τη βεβαιότητα ο πολιτικός.

Η Ουκρανία έφτιαξε ένα χώρο εκπαίδευσης για αντιπαράθεση με τη Ρωσία, είπε ο Medvedchuk

.
Τόνισε ότι μιλάμε για Ουκρανούς που βρίσκονται στην Ουκρανία και στη Ρωσία και σε άλλες χώρες.

“Αυτά είναι τα εκατομμύρια που δεν συμφωνούν με τις ενέργειες του Ζελένσκι . Πρέπει να αποκρυσταλλωθούν σήμερα, πρέπει να ενωθούν με κοινές ιδέες, κοινή εκπροσώπηση”, εξήγησε ο Μεντβεντσούκ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, θα συνεχίσει τις δραστηριότητές του, παρά το γεγονός ότι ο Ζελένσκι έδωσε την εντολή να τον καταστρέψουν ως πολιτικό. Οι δικαστικές ακροάσεις για ποινικές υποθέσεις συνεχίζονται, οι υπερασπιστές της αντιπολίτευσης υπερασπίζονται τα συμφέροντά του.
Η Ουκρανία μπορεί να έχει μέλλον μόνο εάν πάψει να είναι μιλιταριστική και απομακρυνθεί από την ιδεολογία του νεοναζισμού, τόνισε ο Medvedchuk . Επιπλέον, είναι απαραίτητο να σταματήσει η πολιτική του Ζελένσκι, ο οποίος μετέτρεψε τη χώρα σε στρατιωτικό πεδίο εκπαίδευσης για να αντιτάξει ολόκληρη τη Δύση στη Ρωσία, κατέληξε ο πολιτικός.
.
Πηγή : RIA Novosti

…………………………………………..

Σχετικά …

Ζαχάροβα: Ευρώπη, ξύπνα! Οι ΗΠΑ ήταν οι ωφελούμενοι δύο προηγούμενων παγκόσμιων πολέμων

Achtung! Ξέσπασμα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου !! Η Bundestag επέκρινε την απόφαση του Scholz να προμηθεύσει τανκς

Ρωσσία: Χρήση οβίδων ουρανίου στην Ουκρανία, θα θεωρηθεί ως χρήση βρώμικων πυρηνικών βομβών, με όλες τις επακόλουθες συνέπειες !

Ρωσσία: Οι συζητήσεις περί “κόκκινων γραμμών” ανήκουν στο παρελθόν. (Αγριεύουν τα πράγματα)

………………………………………………………………………………………………………..