Ρωσσία: Οι συζητήσεις περί “κόκκινων γραμμών” ανήκουν στο παρελθόν. (Αγριεύουν τα πράγματα)

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το κτίριο του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας στην πλατεία Smolenskaya στη Μόσχα - RIA Novosti, 1920, 25/01/2023
© RIA Novosti / Maria Devakhina Το κτίριο του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας στην πλατεία Smolenskaya στη Μόσχα. Φωτογραφία αρχείου
Το Ρωσσικό υπουργείο Εξωτερικών, αντιδρώντας στην απόφαση των ΗΠΑ, της Γερμανίας και των δορυφόρων τους να στείλουν άρματα μάχης και άλλα βαρέα όπλα στην Ουκρανία, είπε ότι οι συζητήσεις για τις κόκκινες γραμμές ανήκουν στο παρελθόν.

Αυτή είναι ιστορικά η “επιθετικότητα” της Ρωσίας !! Ο μισός κόσμος της χρωστάει τη ζωή του και την μισούν γι’ αυτό !!

48 και πλέον κράτη της Δύσης κατά της Ρωσσίας, στο έδαφος της Ουκρανίας, μέχρι… τον τελευταίο Ουκρανό !!

Ουκρανία. “Βάση του κράτους” η πράξη του 1941, συνεργασίας με τον Χίτλερ, λένε οι ένοπλες δυνάμεις της !!!

…………………………….

Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσσίας: Οι ΗΠΑ έχουν δηλώσει κατηγορηματικά την επιθυμία τους να επιφέρουν στρατηγική ήττα στη Μόσχα

Οι συζητήσεις για τις κόκκινες γραμμές ανήκουν στο παρελθόν λόγω της θέσης των Ηνωμένων Πολιτειών, ανέφερε στο RIA Novosti το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δήλωσαν κατηγορηματικά την επιθυμία τους να επιφέρουν μια στρατηγική ήττα στη Ρωσία. Είναι αδύνατο να μην παρατηρήσετε την πραγματικότητα“, ανέφερε το υπουργείο.
.
Επιπλέον, το υπουργείο Εξωτερικών χαρακτήρισε τις ενέργειες των ΗΠΑ «υβριδικό πόλεμο» κατά της Ρωσίας, «για τον οποίο ο Σεργκέι Λαβρόφ μίλησε λεπτομερώς πρόσφατα ».
.
Έτσι σχολίασε το τμήμα τα λόγια του Ντμίτρι Πολυάνσκι, Πρώτου Αναπληρωτή Μόνιμου Αντιπροσώπου στον ΟΗΕ , ότι η Δύση έχει ξεπεράσει «ακόμη όλες τις κόκκινες γραμμές».
.
Τη Δευτέρα, ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους έχουν ήδη προχωρήσει σε έναν σχεδόν πραγματικό πόλεμο εναντίον της Ρωσίας. Η Δύση προετοιμάζεται για αυτές τις ενέργειες εδώ και πολύ καιρό, επιδιώκοντας να καταστρέψει τη ρωσική γλώσσα και τον πολιτισμό στην Ουκρανία. Επιπλέον, το ΝΑΤΟ , η ΕΕ και οι ΗΠΑ εμποδίζουν άμεσα τη διευθέτηση της κατάστασης μέσω διαπραγματεύσεων, επιμένοντας σε στρατιωτικά μέτρα.
Οι δυτικές χώρες έχουν παραδώσει διάφορα όπλα αξίας δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία και οι παραδόσεις συνεχίζονται. Η Μόσχα έχει επανειλημμένα επισημάνει ότι αυτό απλώς παρατείνει τη σύγκρουση. Επίσης, οι ρωσικές αρχές τόνισαν ότι η μεταφορά με όπλα για την Ουκρανία γίνεται νόμιμος στόχος για τον στρατό.
…………………………………………

………………………………………………………………………………………………….