Πούτιν: Η Γερμανία δεν είναι κυρίαρχο κράτος. Οι ΗΠΑ παραμένουν ως στρατός κατοχής από τον Β’ Π.Π.

News Politics ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Η Γερμανία μετά τις 9 Μαΐου 1945 έπαψε να υφίσταται ως κρατική οντότητα. Οι τότε σύμμαχοι, ΕΣΣΔ, ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, την χώρισαν σε τέσσερις τομείς κατοχής. Η σημερινή υπόσταση της είναι μια ομοσπονδία κρατιδίων.

Από χρόνια τα γράφουμε εδώ στον Αλφειό… ΤΡΑΠΕΖΑ KfW ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ “ΓΕΡΜΑΝΙΑ”  ➡ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!  ➡ ΝΑ ΠΩΣ ΤΟ Γ΄ ΡΑΙΧ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ( Ε.Π.Ε)

Αλλά το ειδικό βάρος είναι τεράστιο, όταν αυτά τα λέει ο Πρόεδρος της Ρωσσίας !!

………………………….

Ο Πούτιν είπε ότι τα αμερικανικά στρατεύματα στη Γερμανία παραμένουν στην πραγματικότητα και νομικά κατοχή

Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν επισημοποίησαν νομικά το τέλος της κατοχής της Γερμανίας και νομικά εξακολουθούν να υπάρχουν αμερικανικά στρατεύματα κατοχής στη χώρα, δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο αρχηγός του ρωσσικού κράτους έφτασε σήμερα στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας και συνομίλησε με φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων διεθνών ζητημάτων. Υπενθύμισε ότι τα σοβιετικά στρατεύματα, που βρίσκονταν, συγκεκριμένα, στην Αυστρία, έφυγαν οικειοθελώς από εκεί, ενώ η Σοβιετική Ένωση και αργότερα η Ρωσία ενήργησαν ως εγγυητής του αυστριακού συντάγματος και του ουδέτερου καθεστώτος της δημοκρατίας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο, πολλοί Αυστριακοί το γνωρίζουν και είναι ευγνώμονες στη Μόσχα για τη θέση της.

Όσο για τη Γερμανία, όπως τόνισε ο Πούτιν, μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο χωρίστηκε σε τέσσερις τομείς – αμερικανικό, αγγλικό, γαλλικό και σοβιετικό. Στη συνέχεια, η Μόσχα επισημοποίησε νομικά τον τερματισμό του κατοχικού καθεστώτος, αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν το έκαναν.

Και, αυστηρά μιλώντας, τυπικά και νομικά, υπάρχουν αμερικανικά στρατεύματα κατοχής στο έδαφος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας. Και στην πραγματικότητα είναι – υπάρχουν πολλά από αυτά“, είπε.

Ο Πούτιν πρόσθεσε ότι οι ίδιοι οι Γερμανοί πολιτικοί μιλούν για την έλλειψη ανεξαρτησίας της χώρας.

«Και οι ίδιοι οι Γερμανοί πολιτικοί λένε ότι μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Γερμανία δεν υπήρξε ποτέ κυρίαρχο κράτος με όλη την έννοια της λέξης», τόνισε ο πρόεδρος.

Πηγή : RIA Novosti

………………………………………

Σχετικά …

Fake news το “πραξικόπημα” στην Γερμανία.

ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ REICH (ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ) ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ, ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΩΣ: D E U T S H E S R E I C H

………………………………………………………………………………………………………………..