Ο Andriy Melnik ζήτησε υποβρύχια !! Μεντβέντεφ: Στον Δνείπερο θα τραγουδούν “Όλοι ζούμε σε ένα κίτρινο υποβρύχιο” των Beatles !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
πηγή φωτογραφίας: google
Ο Μεντβέντεφ αστειεύτηκε για τα αιτήματα του Κιέβου για προμήθεια υποβρυχίων

Ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Μεντβέντεφ προειδοποίησε ότι η Ουκρανία θα χάσει σύντομα την πρόσβαση στη θάλασσα.Πρόεδρος του κόμματος Ενωμένη Ρωσία, Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ - RIA Novosti, 1920, 25/01/2023

Η Ουκρανία σύντομα θα μείνει χωρίς πρόσβαση στη θάλασσα , έγραψε στο Telegram ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας .

Σχολίασε λοιπόν τις πληροφορίες για το αίτημα του Κιέβου να παραλάβει γερμανικά υποβρύχια. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου Ασφαλείας, η ιδέα της απόκτησης των υποβρυχίων ακούγεται περίεργη.

Ειδικά δεδομένου ότι το καθεστώς του Κιέβου σύντομα δεν θα έχει καθόλου θάλασσα“, είπε ο Μεντβέντεφ.

Χλεύασε ότι με μια τέτοια εξέλιξη των γεγονότων, οι Ουκρανοί θα έπρεπε να “καθίσουν σε μια βάρκα ακριβώς στη μέση του Δνείπερου , μαθαίνοντας τον αθάνατο” Όλοι ζούμε σε ένα κίτρινο υποβρύχιο “( Το τραγούδι των Beatles . – Περίπου εκδ. ) Με μουσικούς επιμελητές.

«Αν και το υποβρύχιο θα είναι, προφανώς, κίτρινο-Blakit», έγραψε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η επιθυμία της ουκρανικής πλευράς να έχει στη διάθεσή της αεροσκάφη ακούγεται πιο λογική.

«Είναι αλήθεια ότι ουσιαστικά δεν έχουν απομείνει κανονικοί διάδρομοι και ο ουρανός της Ουκρανίας είναι κλειστός από εμάς», τόνισε ο Μεντβέντεφ.

Όπως ανέφερε το περιοδικό Spiegel, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Andriy Melnik ζήτησε από τη Γερμανία να προμηθεύσει τις Ένοπλες Δυνάμεις με μαχητικά, πολεμικά πλοία και υποβρύχια.

Πηγή : RIA Novosti

…………………………………………………………………………………………………