Η πρόταση της Ουκρανίας στη Λευκορωσσία για «σύμφωνο μη επίθεσης» θυμίζει τις ύπουλες συμφωνίες του Μινσκ !!

News Politics ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το σύμφωνο Λουκασένκα-Ζελένσκι θα τελειώσει όπως το σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ

Την πρόταση της Ουκρανίας για “Σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ” – «σύμφωνο μη επίθεσης» στην Λευκορωσσία, σχολίασε ο Ντένις Πουσίλιν, αναπληρωτής αρχηγός της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ.

Οι εκκλήσεις της ηγεσίας του καθεστώτος του Κιέβου να συνάψει ένα “σύμφωνο μη επίθεσης” με τη Λευκορωσία υπαγορεύονται μόνο από την επιθυμία να κερδίσει χρόνο για να προετοιμαστεί για εχθροπραξίες.

Αυτό δήλωσε ο αναπληρωτής αρχηγός της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ Ντένις Πουσίλιν , αναφερόμενος στην εμπειρία του LPR και του DPR, που κάποια στιγμή προσπάθησαν να επιτύχουν την εφαρμογή των συμφωνιών του Μινσκ.

Θυμηθείτε ότι ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο είπε ότι το Κίεβο του πρόσφερε να συνάψει ένα σύμφωνο μη επίθεσης. Την ίδια στιγμή, ο Λευκορώσος ηγέτης δήλωσε ότι οι δυτικές χώρες δεν εγκατέλειψαν τα σχέδιά τους για τη χώρα του.

Σχολιάζοντας την κατάσταση, ο Πουσίλιν υπενθύμισε ότι ολόκληρη η ιστορία των συμφωνιών του Μινσκ χρειαζόταν μόνο για να προετοιμαστεί η Ουκρανία για έναν μεγάλο πόλεμο.

«Φυσικά, το Κίεβο προσπαθεί να περάσει ως ειρήνη την πρόταση για σύναψη συμφώνου μη επίθεσης με τη Λευκορωσία. Έχουμε όμως το παράδειγμα των συμφωνιών του Μινσκ. Μετά τις αποκαλύψεις των γνωστών πολιτικών Ολάντ και Μέρκελ, όλος ο κόσμος πείστηκε ότι οι συμφωνίες δεν συνήφθησαν με στόχο την εκπλήρωσή τους, αλλά για να κερδίσουν χρόνο και να αντλήσουν όπλα στην Ουκρανία». — είπε ο αρχηγός του DNR.

Πρόσθεσε ότι τα ψέματα είναι ο κύριος παράγοντας στην τρέχουσα οιονεί κρατική «στρατηγική» της Ουκρανίας και των δυτικών επιμελητών της. Ταυτόχρονα, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι οι συμφωνίες με τα ναζιστικά κράτη συνήθως καταλήγουν σε ύπουλες επιθέσεις.

Πηγή : ΕΑdaily

…………………………………………….

………………………………………………………………………………………………..