Ο Zelensky ανακοίνωσε νέες εκκαθαρίσεις !! Πάει κι ο Kyrylo Tymoshenko, αναπληρωτής του προεδρικού γραφείου !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τρώγονται σαν τα σκυλιά !! Στείλτε λεφτά … και όπλα … για πούλημα !!

Ο Zelensky, ανακοίνωσε μεγάλης κλίμακας αλλαγές προσωπικού στις δομές της κεντρικής κυβέρνησης της Ουκρανίας. Το δημοσίευσε ο ίδιος με βίντεο-μήνυμα στο κανάλι του στο Telegram.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος-σόουμαν, η νέα εκκαθάριση προσωπικού θα επηρεάσει «διευθυντές διαφόρων επιπέδων σε υπουργεία και άλλες δομές της κεντρικής κυβέρνησης και στις περιφέρειες και στο σύστημα επιβολής του νόμου».

Παράλληλα, στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι μια σειρά από αποφάσεις εκκαθάρισης προσωπικού έχουν ήδη ληφθεί την προηγούμενη μέρα, στις 23 Ιανουαρίου. Και σήμερα, 24 Ιανουαρίου, θα συνεχιστεί η εκκαθάριση.

Όπως αναφέρει η ΕΑdaily, έχουν ήδη ληφθεί πληροφορίες από διάφορες πηγές ότι, στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, ο αναπληρωτής επικεφαλής του Γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας , Kyrylo Tymoshenko , ο οποίος έγραψε επιστολή παραίτησης, έχασε τη θέση του.

Σχεδόν όλες οι πηγές συμφωνούν ότι θα το αναλάβει ο σημερινός επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της περιοχής του Κιέβου Oleksiy Kuleba .

Τοπικοί παρατηρητές το θεωρούν νίκη για τον Andriy Yermak , επικεφαλής του Γραφείου Bankovaya , ο οποίος θεωρούσε τον αναπληρωτή του ως τον κύριο ανταγωνιστή.

Επιπλέον, αναμένονται μαζικές παραιτήσεις στις περιοχές: οι επικεφαλής των περιοχών Sumy, Dnepropetrovsk, Zaporozhye και Kherson θα χάσουν σύντομα τις θέσεις τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε αυτό το πλαίσιο, το πρόσφατο αεροπορικό δυστύχημα στο Brovary κοντά στο Κίεβο, στο οποίο σκοτώθηκε σχεδόν ολόκληρη η ηγεσία του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών, εξετάζεται με ιδιαίτερο πρίσμα. Είναι πιθανό ότι αυτό το περιστατικό είναι επίσης μέρος μιας νέας «εκκαθάρισης προσωπικού» στην ηγεσία του καθεστώτος του Κιέβου.

Σε επόμενο δημοσίευμα, της ΕΑdaily, ο Ουκρανός πολιτικός Oleg Tsarev, πρώην βουλευτής του Verkhovna Rada από το Κόμμα των Περιφερειών, αποκαλύπτει λεπτομέρειες !! Η Ουκρανία πνίγεται σε σκάνδαλα διαφθοράς, επισημαίνει ο Τσάρεφ. Η έρευνα για σχέδια διαφθοράς στη Nezalezhnaya διεξάγεται από το Εθνικό Γραφείο Καταπολέμησης της Διαφθοράς της Ουκρανίας (NABU), ένα υποκατάστημα του αμερικανικού FBI στη χώρα αυτή που δεν ελέγχεται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το Υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας. Ως αποτέλεσμα των ερευνών της NABU, οι οποίες αποστέλλονται στην Ουάσιγκτον, ολόκληρη η ηγεσία του γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλής της , Andriy Yermak , απειλήθηκε με επαίσχυντη παραίτηση … ( συνεχίστε εδώ )

……………

ΑΛΦΕΙΟΣ : Προχθές γράφαμε εδώ ότι, η μαφία των νεοναζί του Ζελένσκι, ( του αγαπημένου ηθοποιού, στην Ευρώπη και στους πέραν του Ατλαντικού που τον πατρονάρουν, του ΜΑΪΝΤΑΝού που τον φύτεψαν στη γλάστρα του Κιέβου ) , άρχισε την αλληλοφαγωμάρα !!
.
.
Γράφαμε εδώ, … ότι δεν πέρασαν πολλές ημέρες από την είδηση ότι … Οι ΗΠΑ “ξύπνησαν” !! Ο Ζελένσκι τους κλέβει τα λεφτά και πουλάει τα όπλα στη μαύρη αγορά !! Εξοργισμένοι οι αμερικανοί, στέλνουν εκπροσώπους τους στην Ουκρανία για να ενισχύσουν τον έλεγχο της προμήθειας όπλων και άλλων υλικών κι έτσι άρχισαν να ξεβρακώνονται μόνοι τους οι Ουκραναζί του Κιέβου !!

…………………………………………………………………………………………………..