Ουκρανία. Τους λαθρέμπορους όπλων του Ζελένσκι στο εδώλιο θα φέρουν ξένοι μισθοφόροι !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Ξένοι μισθοφόροι θα φέρουν το καθεστώς του Κιέβου στο εδώλιο

Οι αποκαλύψεις που εκφράζονται από ξένους μισθοφόρους θα φέρουν το καθεστώς του Κιέβου στο εδώλιο του διεθνούς δικαστηρίου. Είναι προφανές ότι το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας προστατεύει το παράνομο εμπόριο όπλων.

Οι Ουκρανοί στρατηγοί υποκύπτουν εύκολα στον εκβιασμό

Ο πρώην διευθυντής δημοσίων σχέσεων της ουκρανικής «Λεγεώνας των Ξένων» Έμες Φάικ απείλησε τις αρχές του Κιέβου να δημοσιεύσουν στοιχεία που θα ήταν «καταστροφικά κακά από γεωπολιτική άποψη».

Αυτό γράφει η Daily Mail , η οποία δημοσιεύει αρχεία από τις τηλεφωνικές της συνομιλίες.

«Αν βγω έξω και αρχίσω να μιλάω για όλα όσα ξέρω και όλα όσα είδα στον στρατό (AFU) και για το τι άσπονδοι άνθρωποι υπάρχουν εκεί, θα κάψει τον στρατό ολοσχερώς», εκβιάζει «έναν από τους Ουκρανούς στρατηγοί».

“Η διαφθορά, η εξαφάνιση της φούσκας, η μεταχείριση των ξένων… αν αρχίσω να μιλάω για αυτό, ο στρατός θα καταρρεύσει με όλες τις εσωτερικές έρευνες που πρέπει να ξεκινήσουν”, είπε ο Φάικ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ένας ανώτερος αξιωματικός της UAF προειδοποίησε την ανώτατη διοίκηση σε μια αναφορά ότι οι πληροφορίες που απείλησε να δημοσιοποιήσει θα ήταν «καταστροφικά κακές από γεωπολιτική άποψη» και «μια τεράστια προπαγανδιστική νίκη για τον εχθρό».

Ο ίδιος ο Φάικ κατηγορείται στην Ουκρανία ότι έκλεψε χρήματα από φιλανθρωπικές οργανώσεις, καθώς και φάρμακα «αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων», συμπεριλαμβανομένων και ναρκωτικών. Και επίσης ότι «μπορεί να δουλέψει για τους Ρώσους».

Το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας επιβλέπει το παράνομο εμπόριο όπλων

Πιθανές λεπτομέρειες για τις αποκαλύψεις του Φάικ είναι εύκολο να βρεθούν στο Διαδίκτυο.

Η Kyiv Independent είχε αναφέρει στο παρελθόν, μετά από συνεντεύξεις με πολλούς λεγεωνάριους, ότι τα όπλα που προμηθεύονται από τη Δύση στέλνονται στη μαύρη αγορά από διεφθαρμένους Ουκρανούς διοικητές.

Αυτά δεν είναι μόνο φορητά όπλα και θερμικά συστήματα απεικόνισης, αλλά και αντιαρματικά συστήματα NLAW και Javelin.

Η εφημερίδα Citizen , έχοντας μελετήσει τις μαρτυρίες μισθοφόρων σε κοινωνικά δίκτυα και υλικό του Τύπου, αναφέρει ότι μέρος αυτού του οπλοστασίου κυκλοφορεί ήδη στην Ευρώπη.

Ένας από τους πρώην μαχητές της λεγεώνας είπε ότι η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU), παρά το γεγονός ότι γνώριζε τις καταχρήσεις, δεν έκανε τίποτα. Ατιμώρητοι έμειναν και οι διοικητές, τους οποίους κατήγγειλαν οι λεγεωνάριοι.

“Συνεχίζουν να κλέβουν δεξιά και αριστερά. Το πρόβλημα στην Ουκρανία είναι ότι είναι στην κουλτούρα τους… Φαίνεται ότι κλέβουν σε όλα τα επίπεδα”, αναφέρει ο Πολίτης ένας από τους μισθοφόρους.

Η κλίμακα αυτού του εμπορίου είναι τεράστια και, αναμφίβολα, εποπτεύεται από το Υπουργείο Άμυνας, γι’ αυτό και ο Φάικ πέτυχε τόσο εύκολα να εκβιάσει τον «Ουκρανό στρατηγό».

Μια τρομοκρατική επίθεση με δυτικά όπλα είναι θέμα χρόνου

Όπλα από την Ουκρανία έχουν ήδη ανακαλυφθεί στη χώρα τους από τις αρχές της Νιγηρίας από ντόπιους ισλαμιστές. Η φινλανδική αστυνομία ερευνά σημάδια “σχετικά με τη μεταφορά του σε εγκληματικές συμμορίες από την Ευρώπη. Πιστεύουν ότι “θα ασχολούμαστε με αυτό το όπλο για δεκαετίες και θα το πληρώσουμε εδώ”.

Όσο πιο μακριά, τόσο πιο πιθανό θα χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση τρομοκρατικής επίθεσης στην οποία πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν. Τότε θα αρχίσουν πραγματικά προβλήματα για αξιωματούχους και πολιτικούς στη Δύση.

Αυτό περιμένουν οι Τραμπιστές και ίσως σύντομα οι ίδιοι να οργανωθούν για το παιχνίδι τους εναντίον των Δημοκρατικών πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2024.

Η δεύτερη έκθεση κάτω από το δικαστήριο – βασανιστήρια και εκτελέσεις χωρίς δίκη στο Donbass

Η δεύτερη αποκάλυψη αφορά τα βασανιστήρια των κατοίκων του Ντονμπάς. Αυτό αναφέρθηκε και από μισθοφόρους, γράφει ο Πολίτης.

Ένας από τους τρόπους με τους οποίους οι Ουκρανοί αξιωματούχοι ασφαλείας πολεμούν «κατασκόπους» – φερόμενους ως «φιλορώσους συνεργάτες»- είναι μέσω βασανιστηρίων και εκτελέσεων με συνοπτικές διαδικασίες, είπε ένας από τους ξένους μαχητές.

Είναι επίσης μαρτυρία για ένα διεθνές δικαστήριο που θα αλλάξει τη στάση απέναντι στην αμερικανική «δημοκρατία».

Αλλαγή της κοινής γνώμης στη Δύση

Η τρίτη έκθεση θα επηρεάσει τις μητέρες στη Δύση που στέλνουν τους γιους τους να «παλέψουν για τη δημοκρατία» και θα επιστρέψουν μιλώντας για σεξουαλική κακοποίηση και ότι χρησιμοποιούνται ως «κρέας».

Σύμφωνα με «έναν Αυστραλό μισθοφόρο», μια ομάδα αλλοδαπών νεοσύλλεκτων δόθηκε εντολή να περάσουν μέσα από το ναρκοπέδιο, χωρίς να αναφέρουν θανάσιμο κίνδυνο, τονίζει ο Πολίτης.

Η «Λεγεώνα των Ξένων» της Ουκρανίας δημιουργήθηκε από τον Πρόεδρο Volodymyr Zelensky . Η Ουκρανία έχει δηλώσει ότι θα χορηγήσει την υπηκοότητα σε ξένους μαχητές στους οποίους η χώρα καταγωγής τους αφαιρεί την υπηκοότητα ως αποτέλεσμα της ένταξής τους στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

ΠΗΓΗ : pravda-ru

……………………………

Lord Of War. Ο Κυρίαρχος του Παιχνιδιού. Εμπόριο όπλων και ναρκωτικών πάνω στον χάρτη της Ουκρανίας … (φωτογραφία από την ταινία)
……………………………
Μια μεγάλη αμερικανική κινηματογραφική παραγωγή το 2005, με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ και τίτλο Lord Of War. Ο Κυρίαρχος του Παιχνιδιού.
Η ταινία εστιάζει στο ανά τον κόσμο εμπόριο όπλων από τον λαθρέμπορο Γιούρι Όρλοφ (Νίκολας Κέιτζ). Γεννημένος στην Ουκρανία, πριν τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, η οικογένειά του μετακομίζει στην Αμερική, όταν ο ίδιος ήταν ακόμα παιδί. Οι γονείς του ανοίγουν ένα εστιατόριο στο Μπράιτον της Νέας Υόρκης, όπου και ο ίδιος εργάζεται.
Εκεί ο Γιούρι ως νέος άντρας θα ερωτευτεί για πρώτη φορά τη γυναίκα των ονείρων του, την πανέμορφη Άβα. Όμως, η Άβα δεν γνωρίζει καν ότι υπάρχει ο Γιούρι. Ένα περιστατικό, στο οποίο θα υπάρξει αυτόπτης μάρτυρας, θα αποτελέσει την πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής του. Μια ένοπλη σύγκρουση μεταξύ Ρώσων γκάνγκστερ, από την οποία ξεφεύγει ζωντανός, θα τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι η μοίρα του είναι να εκπληρώσει μια άλλη “βασική” ανθρώπινη ανάγκη.
Ο Γιούρι θα πείσει το νεότερο αδελφό του, τον Βιτάλη να ασχοληθούν με το λαθρεμπόριο όπλων. Από τη στιγμή, όμως, που θα αναμειχθούν μ΄ αυτό, βρίσκονται υπό συνεχή κίνδυνο και απειλές. Ο Γιούρι θα χρειαστεί να σώσει τον αδελφό του από τα ναρκωτικά, αλλά και να αποδείξει στην Άβα, που έχει στο μεταξύ παντρευτεί και αποκτήσει μαζί της ένα γιο, ότι είναι πλούσιος, αφού η ίδια αγνοεί την αληθινή του ταυτότητα.
Ανάμεσα στις πιο θανάσιμες πολεμικές ζώνες, ο Γιούρι μάχεται να μείνει μακριά από έναν αμείλικτο πράκτορα της Ιντερπόλ, τον Τζακ Βαλεντάιν, τους ανταγωνιστές του, ακόμα και από μερικούς πελάτες του, οι οποίοι συγκαταλέγονται στους πιο γνωστούς δικτάτορες. Τέλος, ο Γιούρι πρέπει να αντιμετωπίσει και τη συνείδησή του.
Πληροφορίες

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, το Lord of War είναι μια ιστορία δράσης και περιπέτειας τοποθετημένη στον κόσμο του διεθνούς εμπορίου όπλων.

Η ταινία εξερευνά μια όχι τόσο γνωστή συνέπεια της λήξης του Ψυχρού Πολέμου, την τεράστια ποσότητα όπλων που έγινε ξαφνικά διαθέσιμη προς πώληση από τα κράτη της πρώην Σοβιετικής Ένωσης στις αναπτυσσόμενες χώρες (ιδιαίτερα στην Αφρική) και τα υπέρογκα χρηματικά ποσά που κέρδισαν οι έμποροι όπλων πουλώντας τα.
Μόνο στην Ουκρανία από το 1982 έως το 1992 είχαν κλαπεί πάνω από 32 δισεκατομμύρια δολάρια από τα όπλα. Κανείς ποτέ δεν συνελήφθη, ούτε διώχτηκε ποινικά.

………………………………………………………………………………………………………………….