Προσγειώθηκε στην Αθήνα το αεροσκάφος που ειδοποίησε για βόμβα. (βίντεο)

News ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στο Ελ. Βενιζέλος: Προσγειώθηκε το αεροσκάφος που ειδοποίησε για βόμβα - Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο

Σήμα έκτακτης ανάγκης για ύπαρξη βόμβας εξέπεμψε αεροπλάνο από την Πολωνία με προορισμό την Αθήνα. Προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος, συνοδεία ελληνικών μαχητικών. Έχει περικυκλωθεί από την αστυνομία.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα νέο θρίλερ με επιβατικό αεροσκάφος στην Αθήνα, αυτή την φορά της εταιρείας “Ryanair”.

Σύμφωνα με το news247.gr, το αεροσκάφος, με σχεδόν 190 επιβάτες, Έλληνες και ξένους, βρισκόταν σε προγραμματισμένη πτήση από το Κατοβίτσε της Πολωνίας στην Αθήνα. Λίγο πριν φτάσει, ο πιλότος ενημέρωσε τον Πύργο Ελέγχου για ύπαρξη βόμβας, χωρίς να γνωρίζει κανείς αν αυτό είναι απειλή προς την εταιρεία ή από επιβάτη.

Αμέσως ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο και το αεροσκάφος που ήταν να προσγειωθεί στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 17:25, προσγειώθηκε με 10 λεπτά καθυστέρηση συνοδευόμενο από μαχητικά αεροσκάφη.

Στο αεροδρόμιο το αεροσκάφος έχει μεταφερθεί σε ασφαλή τομέα, έχει αποκλειστεί ο γύρω χώρος και έχει κατακλειστεί από δυνάμεις της Αστυνομίας, του ΕΚΑΜ και της Πυροσβεστικής που βρίσκονται σε επιφυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πιλότος ανέφερε ότι δεν πρόκειται για αεροπειρατεία. Το αεροσκάφος εκκενώνεται και στη συνέχεια θα μπουν άνδρες του ΤΕΕΜ για να ελέγξουν τους χώρους.

Η πορεία που διέγραψε το αεροσκάφος:

Συναγερμός στο Ελ. Βενιζέλος: Προσγειώθηκε το αεροσκάφος που ειδοποίησε για βόμβα - Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο
FLIGHTRADAR24

…………………………………………………………………………………………….