Ουκρανία. Οι “φεγγαροχτυπημένοι” Ουκραναζί χτύπησαν κι άλλο νοσοκομείο !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οι συνέπειες του βομβαρδισμού του κτιρίου του νοσοκομείου Novokakhovskaya - RIA Novosti, 1920, 22/01/2023
© Φωτογραφία: Υπουργείο Υγείας της περιοχής Kherson Οι συνέπειες του βομβαρδισμού του κτιρίου του νοσοκομείου Novokakhovskaya
ΑΛΦΕΙΟΣ : Ευτυχώς που … Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος ακυρώθηκε λόγω των αιώνια μεθυσμένων Ουκρανών αντιαεροπορικών πυροβολητών Οι πυροβολητές πίνουν φεγγαρόφωτο από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, το οποίο είναι εξαιρετικά φθηνό και πολύ κακής ποιότητας στις δυτικές περιοχές της περιοχής Lviv!! Εκ των συμφραζομένων εδώ κι εδώ … βγαίνει ένα συμπέρασμα ότι το … “φεγγαρόφωτο” … εμπεριέχει και ολίγη παπαρούνα !!! Άλλωστε, αλλού φτιάχνουν γλυκά κι αλλού … φεγγαρόπιτες με σπόρους παπαρούνας !!!
………….
Το νοσοκομείο Novokakhovskaya υπέστη ζημιές από βομβαρδισμούς από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας
.
Το κτίριο του νοσοκομείου Novokakhovskaya επλήγη από βομβαρδισμούς από την Ουκρανία, σύμφωνα με το επίσημο κανάλι Telegram του υπουργείου Υγείας της περιοχής Kherson.
.
“Τα παράθυρα έσπασν χθες στο κτίριο του Κεντρικού Νοσοκομείου της πόλης Novokakhovskaya, μια τρύπα δημιουργήθηκε μπροστά από τα επείγοντα. Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε”, αναφέρει η δημοσίευση.
.
Σύμφωνα με τις περιφερειακές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, το ουκρανικό πυροβολικό βομβάρδισε την περιοχή Kakhovka όλη τη νύχτα της 21ης ​​Ιανουαρίου, εκτοξεύοντας συνολικά 25 οβίδες. Το χωριό Novaya Zburyevka στην περιοχή Skadovsky δέχτηκε επίσης πυρά.
.
Τα ουκρανικά στρατεύματα πραγματοποιούν καθημερινά πλήγματα με ρουκέτες και πυροβολικό στις μη στρατιωτικές υποδομές πόλεων και κωμοπόλεων που βρίσκονται στην αριστερή όχθη του Δνείπερου. Βομβαρδίζονται οι γυμνοί Πρίσταν, Αλέσκι, Καχόβκα και Νοβάγια Καχόβκα, Γκορνοστάεβκα και Σκαντόβσκ.

………………………………

… κι ο μεθυσμένος καταλήγει … “στα φεγγάρια” !!

……………………………………………………………………..