Propaganda George Soros. $131 εκ/μύρια για επηρεασμό παγκόσμιων MME !! Αποκάλυψη λίστας Fox News

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

 

Liberal billionaire George Soros shelled out at least $131 million between 2016 and 2020 to influence media groups, according to MRC Business.
Foxnews.com : Ο φιλελεύθερος δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος ξόδεψε τουλάχιστον 131 εκατομμύρια δολάρια μεταξύ 2016 και 2020 για να επηρεάσει ομάδες μέσων ενημέρωσης, σύμφωνα με το MRC Business. (MRC Business) ,

Πόσους δημοσιογράφους έχει ο Τζόρτζ Σόρος στο Payroll: Απίστευτες καταγγελίες από το Fox News

Δημοσιογράφοι από το CNN, το NBC, το CBS, το Bloomberg, το NPR και την Washington Post μεταξύ των ηγετών του κλάδου που συνδέονται με τα μετρητά του Σόρος.

Ο φιλελεύθερος δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος συνδέεται με ορισμένες από τις προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης με τη μεγαλύτερη επιρροή στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό μέσω των χρημάτων που παρέχει σε ομάδες που συνδέονται με αυτές, σύμφωνα με μια νέα μελέτη που διεξήγαγε η MRC Business και την οποία επικαλείται το FoxNews.

«Τα πάνω από 32 δισεκατομμύρια δολάρια που ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος διοχέτευσε στις οργανώσεις του για να διαδώσει τη ριζοσπαστική ατζέντα του για την «ανοιχτή κοινωνία» σχετικά με τις αμβλώσεις, τη μαρξιστική οικονομία, τον αντιαμερικανισμό, την αποδέσμευση της αστυνομίας, τον περιβαλλοντικό εξτρεμισμό και τον φανατισμό των LGBT σε όλο τον κόσμο έχουν αποδώσει καρπούς», γράφουν οι αναλυτές της MRC Business Joseph Vazquez και Daniel Schneider.

«Στην πραγματικότητα, η χρηματοδότησή του τον βοήθησε να δημιουργήσει δεσμούς με μερικές από τις πιο γνωστές προσωπικότητες των μέσων μαζικής ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό, οι οποίες συμβάλλουν στην καθημερινή κατήχηση εκατομμυρίων ανθρώπων με τις απόψεις του. Η MRC Business βρήκε τουλάχιστον 54 εξέχουσες προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης … που συνδέονται με τον Σόρος μέσω των δεσμών τους με οργανώσεις που χρηματοδοτεί», προσθέτουν οι Vazquez και Schneider.

«Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται προσωπικότητες όπως ο παρουσιαστής του ‘NBC Nightly News’ Lester Holt και η εκτελεστική συντάκτρια της Washington Post Sally Buzbee».

Μοίρασε 131 εκατομμύρια δολάρια μεταξύ 2016 και 2020

 

Το MRC Business, τμήμα του συντηρητικού Media Research Center, παρουσίασε την τελική έκθεση μιας σειράς τριών τμημάτων που διερευνά την έκταση της επιρροής του Σόρος στα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Η μελέτη αποκάλυψε προηγουμένως ότι ο Σόρος διέθεσε τουλάχιστον 131 εκατομμύρια δολάρια μεταξύ 2016 και 2020 για να επηρεάσει 253 ομάδες μέσων ενημέρωσης.

«Αυτό το δίκτυο δεσμών με τα μέσα ενημέρωσης επιτρέπει στον Σόρος να έχει σημαντική επιρροή στις ιστορίες που καλύπτουν τα μέσα ενημέρωσης, στον τρόπο με τον οποίο καλύπτουν αυτές τις ιστορίες και στις ιστορίες που δεν καλύπτουν», έγραψαν οι Vazquez και Schneider.

Η μελέτη διαπίστωσε τουλάχιστον 54 πρόσωπα των μέσων ενημέρωσης που συνδέονται με τα χρήματα του Σόρος, με τον συνιδρυτή του Bloomberg News, Matthew Winkler και την Christiane Amanpour του CNN να συγκαταλέγονται επίσης μεταξύ αυτών.

«Οι υπόλοιποι περιλαμβάνουν δημοσιογράφους, παρουσιαστές, αρθρογράφους, συντάκτες, στελέχη ειδήσεων και δημοσιογράφους που συνδέονται με οργανισμούς όπως το ABC, το CBS, το NPR, το Bloomberg News, το Reuters, οι New York Times και πλήθος επιπλέον μέσων», έγραψαν οι Vazquez και Schneider.

Πώς συνδέονται με τον Σόρος

Πολλά από τα πρόσωπα των μέσων ενημέρωσης συνδέονται με τον Σόρος μέσω της Επιτροπής για την Προστασία των Δημοσιογράφων (CPJ), η οποία έλαβε 2,7 εκατομμύρια από ομάδες που υποστηρίζονται από τον Σόρος. Οι Winkler Holt, Buzbee και Amanpour είναι μεταξύ των μελών του διοικητικού συμβουλίου της CPJ.

Η MRC βρήκε παραδείγματα αρκετών μελών του διοικητικού συμβουλίου της CPJ που υπερασπίζονται τον Σόρος στην ειδησεογραφική τους κάλυψη, τόσο διακριτικά όσο και επιθετικά.

Δεν είναι όλα τα βαριά ονόματα των μέσων ενημέρωσης που συνδέονται με το χρήμα του Σόρος μπροστά στην κάμερα. Ο πρόεδρος του NBCUniversal News Group, Cesar Conde, ο οποίος διευθύνει τα NBC News, MSNBC και CNBC, συνδέεται επίσης με τα χρήματα του Σόρος μέσω του Ινστιτούτου Aspen, το οποίο απένειμε στον επικεφαλής του NBC την υποτροφία Henry Crown Fellowship. Οι ομάδες του Σόρος έδωσαν περισσότερα από 1,1 εκατομμύρια δολάρια στο Ινστιτούτο Aspen μεταξύ 2016 και 2020, σύμφωνα με τη μελέτη.

Δημοσιογράφοι και στελέχη της ειδησεογραφικής βιομηχανίας με ρόλους στο The Marshall Project και την ProPublica συνδέονται επίσης με τις βαθιές τσέπες του Σόρος, καθώς και οι δύο ομάδες έλαβαν περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια δολάρια από τον δισεκατομμυριούχο από το 2016 έως το 2020.

Το National Public Radio και το PolitiFact χρηματοδοτούνται επίσης τουλάχιστον εν μέρει από ομάδες που υποστηρίζονται από τον Σόρος, σύμφωνα με τη μελέτη.

ΠΗΓΗ : ieidiseis.gr

…………………………………….

Σχετικά …

Μολδαβία. Η «Σουπιά SoroSandu» , ο George Soros και το κόμμα του Shor !!

Πως ο Τζορτζ Σόρος εκμεταλλεύτηκε την κατάρρευση της ΕΣΣΔ για να χειραγωγήσει τη Ρωσσία

Ο George Soros πίσω από την ΝΑΖΙστική κυβέρνηση της Ουκρανίας. ΕΓΓΡΑΦΟ

H υπουργός Ράνια Αντωνοπούλου, ο George Soros και το Iνστιτούτο Levi

Ο George Soros ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ 2013.

ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ, George Soros, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΣΙΠΡΑΣ, Lazard, ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, Committee of 300, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, Λέσχη της Ρώμης, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ !!!

ΑΛΕΞ ΡΟΝΤΟΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΕ ΤΟ Project on Ethnic Relations, Ο SOROS ΚΑΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ “ΠΟΡΟΣ”

……………………………………………………………………………………………………