Ουκρανία. Κορόϊδα !! “Φαντάσματα” 50 SUV, ληστεία τροφίμων, βόλτα στο Νταβός η Έλενα Ζελένσκι !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από την είδηση ότι … Οι ΗΠΑ “ξύπνησαν” !! Ο Ζελένσκι τους κλέβει τα λεφτά και πουλάει τα όπλα στη μαύρη αγορά !! Εξοργισμένοι οι αμερικανοί, στέλνουν εκπροσώπους τους στην Ουκρανία για να ενισχύσουν τον έλεγχο της προμήθειας όπλων και άλλων υλικών κι έτσι άρχισαν να ξεβρακώνονται μόνοι τους οι Ουκραναζί του Κιέβου !! 😀 
.
Όπως αναφέρει η pravda, επικαλούμενη πληροφορίες Ουκρανού βουλευτή, η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία General Motors έστειλε 50 SUV στην Ουκρανία, αλλά τα αυτοκίνητα εξαφανίστηκαν χωρίς να αφήσουν ίχνη πριν φτάσουν στην πρώτη γραμμή.
.

Στο Κίεβο, είπαν ότι τα αυτοκίνητα θα βοηθούσαν στην απομάκρυνση αμάχων και τραυματισμένων μαχητών από τα εδάφη της πρώτης γραμμής, αλλά οι βουλευτές του Verkhovna Rada διαπίστωσαν ότι κανένα από τα SUV δεν είχε εγγραφεί στον ισολογισμό των ουκρανικών τμημάτων. Επιπλέον, τα αυτοκίνητα δεν εμφανίζονται στα κρατικά έγγραφα.

Σύμφωνα με τον Ουκρανό βουλευτή, «διαλύθηκε» και η προηγούμενη παρτίδα SUV, που παραδόθηκε πέρυσι. Πρόσθεσε ότι είχε ήδη συναντήσει αυτά τα premium μοντέλα στους δρόμους του Κιέβου περισσότερες από μία φορές, μετέφεραν VIP σε εστιατόρια στην πρωτεύουσα.

Μάλιστα ένα από τα αυτοκίνητα, χρησιμοποιείται από τον αναπληρωτή επικεφαλής της προεδρικής διοίκησης της Ουκρανίας Kirill Timoshenko . Ο αξιωματούχος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες και σημείωσε ότι χρησιμοποιεί ανθρωπιστικό εξοπλισμό ως όχημα υπηρεσίας.

Επίσης, σύμφωνα με δημοσίευμα της ΕΑdaily, οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου του καθεστώτος του Κιέβου αποκάλυψαν και σταμάτησαν ένα εγκληματικό σχέδιο κλοπής μεγάλης κλίμακας και επακόλουθης μεταπώλησης τροφίμων που προορίζονταν για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας !! Όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση, μία από τις ιδιωτικές επιχειρήσεις προμήθευε προϊόντα σε περισσότερες από 45 στρατιωτικές μονάδες. Στο πλαίσιο της επιχείρησης αυτής δρούσε εγκληματική ομάδα, η οποία διενεργούσε κλοπές.

«Στα έγγραφα, οι επιχειρηματίες ανέφεραν μια ποσότητα προϊόντων και έστειλαν εντελώς διαφορετικούς όγκους σε στρατιωτικές μονάδες. Μεταπωλούσαν τα υπόλοιπα προϊόντα μέσω ενός δικτύου διαμεσολαβητών». – αναφέρει η υπηρεσία Τύπου του GBR.

Το τμήμα δήλωσε ότι το εξάμηνο του 2022, η εταιρεία έλαβε συμβόλαια για περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια εθνικού νομίσματος (54 εκατομμύρια δολάρια).

Ταυτόχρονα, όπως αναφέρει το RIA Novosti, αναγνώστες της βρετανικής έκδοσης της Daily Mail αντέδρασαν έντονα στην είδηση ​​ότι η σύζυγος του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky, Έλενα, θα παραστεί στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας. !!

“Η ετήσια συνδρομή στο WEF κοστίζει 52.000 $. Ένα εισιτήριο για το Νταβός είναι 19.000 $ + ΦΠΑ. Συν τα ταξίδια και τα έξοδα. Αναρωτιέμαι από πού προέρχονται όλα αυτά τα χρήματα; Ω, περιμένετε. Οι Βρετανοί φορολογούμενοι χρηματοδοτούν τον πολυτελή τρόπο ζωής τους”, σημείωσε ο Shaun1976.

.

.
.

………………………………………………………………………………………….