ΠΕΡΙ ΒΑΣΙΛΕΩΝ

ΑΡΘΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΙΑ

ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΚΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ, ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΡΙΧΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΩΝ ΜΑΣ, ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑ-ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ:
.
Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ, ΟΥΤΕ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!
ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΙ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ:
.
Α) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ.
Β) ΝΑ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ.
Γ) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ Ο ΓΕΝΑΙΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Δ) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΡΙΣΕΙ ΒΑΣΙΛΕΑ.
.
ΤΕΤΟΙΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ, Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ, Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β΄ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!!
.
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΦΘΕΙ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!
.
ΟΣΟΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ!!
.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.
.
ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΧΑΖΑΡΟΫΒΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΒΑΥΑΡΟΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΠΡΩΣΟΙ, ΑΦΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΡΟΝΙΑΣΑΝ ΣΑΝ ΒΔΕΛΛΕΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΑΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ!!
.
ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΥΡΑΝΝΙΣΚΟΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!
ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΓΕΛΩΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΟΥΝΕΧΕΙΣ!!
.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ
………………………………………..

Σχετικά …

Βρυκολατέωσαν τα τηλεοπτικά κανάλια… έρποντας, γλύφοντας και με τα κερατά τους…

Και χάριν της ιστορίας …

Αιωνία σου η μνήμη Οδυσσέα σου εύχεται ο Ολυμπιονίκης Βασιλιάς των Ελλήνων ( Ο Φίλιππος Β’ , εκλεγμένος Βασιλεύς των Ελλήνων, τρεις φορές Ολυμπιονίκης, στον Οδυσσέα Εσκιτζόγλου, τον πραγματικό Ολυμπιονίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1960 με το σκάφος “Νηρεύς” στην κατηγορία Ντράγκον, με πλήρωμα τον τότε “Διάδοχο” Κωνσταντίνο και τον Γιώργο Ζαΐμη. ) Ο τότε “Διάδοχος” μετά την Ρώμη δεν ακούστηκε ποτέ ξανά στον αθλητισμό. Παρά ταύτα …

ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΩΝ COMMITTEE OF 300 ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Ο ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΩΣ… “ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ”

ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΔΟΕ……………………………………………………………………………………….