Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται: Η Ρωσσία προμηθεύει το Ιράν με μαχητικά Su-35 !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαχητικό Su-35. Εικονογράφηση: Ρωσική αεροπορία

ΑΛΦΕΙΟΣ : Γενικός αναβρασμός εξοπλισμών παρατηρείται παγκοσμίως !! Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις τους, πολλά κράτη έχουν ήδη αρχίσει και επιταχύνουν τον αγώνα, ενώ άλλα έχουν εντάξει στους προϋπολογισμούς τους τεράστια ποσά εξοπλισμών, προς τέρψιν των πολεμικών βιομηχανιών ένθεν κακείθεν !! Ο πλανήτης για άλλη μια φορά εν μέσω “ψυχρού πολέμου” , που τώρα είναι αισθητά ζεστός !! Οι καιροί ου μενετοί !!

…………….

Τα ρωσσικά μαχητικά Su-35 θα φτάσουν στο Ιράν στις αρχές του επόμενου ιρανικού έτους, το οποίο θα ξεκινήσει τον Μάρτιο, δήλωσε ο Shahriyar Heydari, μέλος της επιτροπής εθνικής ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής του ιρανικού κοινοβουλίου. Αυτό μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.

Ο Ιρανός βουλευτής πρόσθεσε ότι άλλα ρωσσικά όπλα, συμπεριλαμβανομένων αμυντικών συστημάτων, πυραυλικών συστημάτων και ελικοπτέρων, θα εισέλθουν σύντομα στη χώρα.

Ο Ιρανιστής, ειδικός της RIAC, Nikita Smagin , σημειώνει ότι αυτή είναι η πρώτη επιβεβαίωση της αγοράς του Su-35 από το Ιράν από αξιωματούχους.

Η ΕΑdaily σημειώνει, ότι το Ιράν χρησιμοποιεί το δικό του ηλιακό ημερολόγιο και η αρχή του νέου έτους (Novruz) είναι συνδεδεμένη με την εαρινή ισημερία, επομένως το επόμενο έτος 1402 στο Ιράν θα ξεκινήσει σε λίγο περισσότερο από δύο μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα από τα «αδύνατα σημεία» των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων και του στρατιωτικοβιομηχανικού συγκροτήματος συνολικά είναι απλώς η αεροπορία. Ένας σημαντικός αριθμός αεροσκαφών από τον αεροπορικό στόλο της Ισλαμικής Δημοκρατίας είναι ξεπερασμένος, μερικά από αυτά έχουν παραμείνει εντελώς από την εποχή του καθεστώτος του Σάχη.

……………………………………………………………………………………………..