Biden garagegate, τα απόρρητα έγγραφα, η κάμπριο κορβέτα και τα UFO !

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Biden που πας; Ξέχασες τις κούτες με τα απόρρητα !! φωτογραφία: mustreadalaska-com

Ο Biden ο ξεχασιάρης !! Άμα δεν θυμάσαι τα απόρρητα έγγραφα, δίπλα στην κάμπριο κορβέτα σου είναι !!

ΑΛΦΕΙΟΣ : Η πρεμούρα που έχει πιάσει τους ανθρώπους του Λευκού Οίκου, να συγκαλύψουν πάση θυσία το σκάνδαλο με τα απόρρητα έγγραφα από την εποχή που ήταν αντιπρόεδρος του Ομπάμα, υπάρχει πιθανότητα να φτάσουν στο σημείο να πουν ότι … “ρωσσικά UFO έριξαν τα έγγραφα στην κάμπριο κορβέτα” !! 😀 😀 

Ο Μπάιντεν προσπαθεί να αποσιωπήσει το σκάνδαλο των μυστικών εγγράφων με τη βοήθεια UFO

Εικονογράφηση: Depositphotos / slickspics / ktsdesign

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή από το σκάνδαλο με μυστικά έγγραφα χρησιμοποιώντας το θέμα των ΑΤΙΑ, πιστεύει ο πολιτικός επιστήμονας Άντον Μπρέντιχιν. Αυτό, κατά τη γνώμη του, εξηγεί τη δημοσίευση της έκθεσης της Κοινότητας Πληροφοριών των ΗΠΑ για την τριπλάσια αύξηση του αριθμού των στρατιωτικών αναφορών για τέτοιες ανωμαλίες.

«Αξίζει να θυμηθούμε την ιστορία όταν, το 2015, ο Μπαράκ Ομπάμα παραδέχτηκε προσωπικά ότι οι εξωγήινοι καθοδηγούσαν τις ενέργειές του. Παρουσιάστηκε με χιουμοριστικό τρόπο, αλλά ταυτόχρονα άρεσε σε πολλούς. Έτσι είναι τώρα: το θέμα των ΑΤΙΑ φέρεται, τα οικονομικά προβλήματα, τα πολιτικά και άλλα σκάνδαλα καλύπτονται και, κατά συνέπεια, συγκαλύπτονται, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης με τον Μπάιντεν. – παραθέτει τα λόγια του ειδικού Channel Five .

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Λευκός Οίκος προσέγγισε με επιτυχία την επιλογή ενός θέματος για να αποσπάσει την προσοχή των Αμερικανών.

«Οι άνθρωποι ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο να ακούσουν για ιπτάμενους δίσκους και εξωγήινους πολιτισμούς παρά για το τι είδους διαφθορά ή κάποιο άλλο σκάνδαλο συνέβη στην οικογένεια του προέδρου τους. Κτυπούν με ατού – δεν μπορείς να το πεις αλλιώς», – είπε ο Anton Bredikhin.

Προβλέπει ότι στο μέλλον, για να αποσπάσει την προσοχή από τα δικά της προβλήματα, η Ουάσιγκτον θα καταφύγει στο θέμα της Ουκρανίας, της ρωσικής «παρέμβασης» στις μελλοντικές εκλογές, καθώς και με τη βοήθεια εκπροσώπων LGBT, καθιστώντας τους μέρος της εξουσίας.

Η ανακάλυψη μυστικών εγγράφων στο γραφείο του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών έγινε γνωστή στις 9 Ιανουαρίου. Περιείχαν δεδομένα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών για την Ουκρανία, το Ιράν και το Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια της θητείας του Αμερικανού ηγέτη ως αντιπροέδρου. Ο Τζο Μπάιντεν διαβεβαίωσε ότι συνεργάζεται με το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ για την αποθήκευση των εγγράφων. Κατέστησε επίσης σαφές ότι δεν γνώριζε τίποτα για αυτά, το περιεχόμενό τους και έμεινε έκπληκτος από το εύρημα. Το υπουργείο Δικαιοσύνης όρισε και ειδικό εισαγγελέα για τη διερεύνηση του περιστατικού, αφού τα έγγραφα δεν είχαν δικαίωμα να φυλάσσονται εκεί που βρέθηκαν.

Μετά από αυτό, μια ασυνήθιστη έκθεση δημοσιεύθηκε από την Κοινότητα Πληροφοριών των ΗΠΑ. Λέει ότι το στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ έχει αναφέρει 510 θεάσεις UFO από τον Ιούνιο του 2021. Αυτό είναι σημαντικά μεγαλύτερο από ό,τι στην προηγούμενη έκθεση, η οποία ανέφερε 144 τέτοια περιστατικά. Και στις δύο περιπτώσεις, τα περισσότερα από τα UFO αποδείχτηκαν drones ή μπαλόνια, ωστόσο εκατοντάδες περιπτώσεις παραμένουν ανεξήγητες.

Πηγή : ΕΑdaily

…………………………………………………………………………………………