Ο Biden ο ξεχασιάρης !! Άμα δεν θυμάσαι τα απόρρητα έγγραφα, δίπλα στην κάμπριο κορβέτα σου είναι !! (foto)

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Biden που πας; Ξέχασες τις κούτες με τα απόρρητα !! φωτογραφία: mustreadalaska-com

Ποιος ξέρει πώς απόρρητα έγγραφα κατέληξαν στο γκαράζ του σπιτιού του Τζο Μπάιντεν δίπλα στην αγαπημένη του κάμπριο Corvette; Αν ξέρει, δεν λέει, γράφει το mustreadalaska

Υπάρχουν τώρα δύο ξεχωριστοί ανακριτές στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, οι οποίοι ερευνούν πώς ο Μπάιντεν κατέκτησε απόρρητα έγγραφα σε δύο τοποθεσίες – στο γκαράζ του στο Wilmington, Del. και στο γραφείο του στο think tank του στην Ουάσιγκτον.

Ο στρατηγός εισαγγελέας των ΗΠΑ Merrick Garland, ο οποίος νωρίτερα διόρισε τον ερευνητή Jack Smith για να καθορίσει πώς η δεξαμενή σκέψης κατάφερε να πάρει απόρρητα έγγραφα από τον Λευκό Οίκο Ομπάμα, όρισε τώρα τον Robert Hur, εισαγγελέα του τμήματος, για να εξετάσει πώς ο Μπάιντεν κατέληξε με θησαυρό. διαβαθμισμένων εγγράφων στο γκαράζ του. Τα έγγραφα Garage Gate ανακαλύφθηκαν στις 20 Δεκεμβρίου, αλλά η είδηση ​​αποκαλύφθηκε μόλις αυτή την εβδομάδα.

Η Γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιερ είπε στους δημοσιογράφους την Πέμπτη ότι η έρευνα για απόρρητα έγγραφα στην προσωπική κατοχή του Μπάιντεν έχει τελειώσει και ότι απλώς «άθελά τους άστοχα».

«Το παίρνουμε πολύ σοβαρά. Ο πρόεδρος το παίρνει πολύ σοβαρά. Δεν γνώριζε ότι υπήρχαν τα αρχεία. Δεν ξέρει τι υπάρχει στα έγγραφα. Και πάλι, απόρρητες πληροφορίες, απόρρητα έγγραφα τα παίρνει πολύ σοβαρά», είπε στον Τύπο της Ουάσιγκτον.

Αυτό που μπορεί να μην έχει τελειώσει είναι το ερώτημα εάν κάποιος όπως ο Χάντερ Μπάιντεν είχε πρόσβαση σε αυτά τα έγγραφα. Ο γιος του προέδρου δήλωσε τη διεύθυνση του Γουίλμινγκτον ως διεύθυνση κατοικίας του το 2018, όταν αυτά τα έγγραφα μπορεί κάλλιστα να βρίσκονταν σε αυτή τη διεύθυνση.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης εμφανίζονται έτοιμα για το φόνο. Ο Μπάιντεν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους την Πέμπτη για το απόρρητο υλικό.

«Παρεμπιπτόντως, η Corvette μου είναι σε ένα κλειδωμένο γκαράζ. Άρα δεν είναι σαν να κάθονταν στο δρόμο», απάντησε…

………………

100 και πλέον πράκτορες του FBI έκαναν έρευνα στην περιουσία του Ντόναλντ Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο

ΗΠΑ. Βουλευτής του Κογκρέσου ζητά την παραπομπή του Γεν.Εισαγγελέα των ΗΠΑ για τις έρευνες στο σπίτι του Τραμπ

……………….

Σχόλιο Αλφειού : Πρόεδρος των ΗΠΑ σου λέει και δεν ξέρει, δεν θυμάται !!! Αλτσχάιμερ; Και ο Σολτς είπε: «Δεν θυμάμαι τίποτα» !! Καήκαμε !! Μπαϊντενόπουλε μπες σε κανένα γηροκομείο !!

Ο Biden ξεκούτιανε τελείως !!! Στον κήπο του Λευκού Οίκου ρώτησε: «πού πάμε;» !!! Άμα δεν ξέρεις γύρνα πίσω !!! (βίντεο)

Biden παππού… από εδώ πάν’ οι άλλοι !!! Έκοψε δρόμο κι όπου βγει !!! (βίντεο)

Biden: “Ουπς, πάτησα πάνω σε… είναι μαύρο…” !! Σε άλλη ομιλία του είπε την Kamala Harris “Μαύρη Ινδιάνα” !! (vid)

Biden προς Kamala Harris: “Χρόνια πολλά μεγάλε πρόεδρε” !!! (vid) Επιτέλους μάθαμε ποιός κυβερνά τις ΗΠΑ !!!

O Biden, o Αβραάμ και η αδελφή…πες ότι είσαι η αδελφή μου…

Biden: “Τζάκι, είσαι εδώ; Πού είναι η Τζάκι;” !! (video) …στον Άδη παππού Ιωσήφ !!

Biden παππού άμα δεν ξέρεις που να πας γύρνα πίσω !!! βίντεο ( Ιππείς της Πύλου )

BIDEN: “εγώ πρότεινα να βομβαρδίσει το ΝΑΤΟ την Σερβία” !! BIDEN: “Ο Πούτιν είναι εγκληματίας πολέμου” !! (βίντεο)

………………………………………………………………………………………………….