Επίθεση κατά των ρωσσικών πόλεων Ροστόφ-ον-Ντον και Ταγκανρόγκ σχεδίαζαν οι Ουκραναζί ! Βρέθηκαν χάρτες ! (vid)

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Έχει αποδειχθεί ότι οι Ουκραναζί του Κιέβου είναι το μακρύ χέρι του ΝΑΤΟ στα σχέδια περικύκλωσης της Ρωσσίας, κάτι που δεν κρύβεται πλέον από κανέναν !! Για αυτά τα σχέδια είχε μιλήσει και ο Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς, πρώην αξιωματούχος του Λευκού Οίκου κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Ρόναλντ Ρίγκαν, ότι ο Ρώσσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατάφερε να αποτρέψει το σχέδιο των ΗΠΑ να στερήσουν τη χώρα την πρόσβαση στη Μαύρη και στη Μεσόγειο Θάλασσα !!

Όταν ξεκίνησε η ρωσσική “ειδική επιχείρηση” , αιτιολογήθηκε, εκτός των άλλων, ως κίνηση προστασίας των περιοχών του Ντονμπάς που ήδη είχε αναγνωρίσει η Ρωσσία ως αυτόνομες, αλλά και ως προληπτικό χτύπημα στους Ουκραναζί που ήταν έτοιμοι να επιτεθούν μαζικά στις ανατολικές περιοχές και στην Κριμαία. Αυτό αποδεικνύεται και από την τεράστια συγκέντρωση ουκρανικών στρατιωτικών δυνάμεων στις παρυφές των ανατολικών περιοχών και τα εντατικά χτυπήματα που είχαν ξεκινήσει πριν από το ρωσσικό προληπτικό χτύπημα !!

Επίσης, η πρώην υφυπουργός Άμυνας της Ουκρανίας, αντιπρόεδρος του Κέντρου Αμυντικών Στρατηγικών, Αλίνα Φρόλοβα, είχε δηλώσει: «Το Κίεβο χρειάζεται «να καταλάβει την Κριμαία για να τοποθετήσει βάσεις του ΝΑΤΟ στο έδαφός της. Θέλουμε η Κριμαία να είναι ανοιχτή για συνεργασία με την ΕΕ και το ΝΑΤΟ , συμπεριλαμβανομένης της στρατιωτικής αλληλεπίδρασης. Είναι μια στρατηγικά συμφέρουσα βάση για τον έλεγχο της ασφάλειας στη Μαύρη Θάλασσα»

Εξ άλλου, μην διαφεύγει της προσοχής και το γεγονός των προσπαθειών των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ να εντάξει στις τάξεις του και την Γεωργία !!

(υ.γ.) Συμπληρώνουμε άλλο ένα ντοκουμέντο !! [ Ο συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ, πρώην σύμβουλος του αρχηγού του Πενταγώνου, στο κανάλι του στο YouTube . «Εργαζόμαστε εδώ και χρόνια για να φτιάξουμε έναν κολοσσιαίο στρατό εκατό χιλιάδων ανθρώπων με έναν μόνο στόχο: να χτυπήσουμε τη Ρωσία και να μετατρέψουμε την Ανατολική Ουκρανία σε πλατφόρμα για αυτό», δήλωσε. Σύμφωνα με τον ίδιο, το Κρεμλίνο, παρακολουθώντας τις ενέργειες της Δύσης στη γειτονική χώρα, αναγκάστηκε να ενεργήσει προληπτικά και να εξουδετερώσει την απειλή για το έδαφός του. ]

Σε αυτά τα δεδομένα, ήρθε τώρα να προστεθεί και η ανακάλυψη των χαρτών που επιβεβαιώνουν τα σχέδια αποκλεισμού της Ρωσσίας στην πρόσβαση στον Εύξεινο Πόντο και στη Μεσόγειο Θάλασσα !!

……………………………….

Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις βρήκαν χάρτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας με σχέδια για επίθεση στο Ροστόφ-ον-Ντον και στο Ταγκανρόγκ

Η διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σχεδίαζε επίθεση κατά των ρωσικών πόλεων Ροστόφ-ον-Ντον και Ταγκανρόγκ, όπως αποδεικνύεται από σημάδια σε χάρτες που βρέθηκαν σε εγκαταλειμμένες ουκρανικές θέσεις κοντά στην Avdiivka.
.
.
Αυτά τα υλικά έδειξε στο RIA Novosti ο διοικητής μιας από τις ρωσικές μονάδες με το διακριτικό κλήσης Sanych.
Οι ίδιοι οι χάρτες είναι σαφώς τυπωμένοι σύμφωνα με τα σοβιετικά μοτίβα, τα σοβιετικά τοπωνύμια είναι ορατά πάνω τους, ειδικότερα, η πόλη της Μαριούπολης ορίζεται επίσης ως Zhdanov. Ταυτόχρονα, σημειώθηκαν στην κορυφή, αντανακλώντας τη θέση των ουκρανικών και ρωσικών στρατευμάτων κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης.
.

“Τι είναι ορατό: Rostov-on-Don , σημάδια, διαδρομές, Ντόνετσκ , Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ, επίσης Kharkov – κίνηση τόσο προς την κατεύθυνση μας όσο και προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αυτή είναι η κατεύθυνση κίνησης είτε του εξοπλισμού, είτε των δυνάμεων και των μέσων ο εχθρός, τόσο προς την κατεύθυνσή μας όσο και προς την αντίθετη κατεύθυνση. Σύμφωνα με αυτό, μπορείτε να καθορίσετε την κατεύθυνση κίνησης των δυνάμεων και των μέσων. Μία από τις κατευθύνσεις είναι το Ροστόφ-ον-Ντον, Ταγκανρόγκ . Είναι πιθανό να θέλουν ή ήθελαν να καταλάβουν», – είπε ο διοικητής.

Οι χάρτες, σύμφωνα με τον ίδιο, βρέθηκαν κατά την εξέταση των κατεχόμενων θέσεων κοντά στην Avdiivka – στα σπίτια όπου βρίσκονταν οι θέσεις διοίκησης του εχθρού. Παραδόθηκαν στις αρμόδιες αρχές, οι ειδικοί των οποίων, μετά τη μελέτη, σύμφωνα με τη Sanych, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα επιθετικά σημάδια σημειώθηκαν το αργότερο έως τον Ιούλιο του 2022.
.
Υπάρχουν πολλά σημάδια «+6°» στους χάρτες, κάτι που, όπως εξήγησε ο στρατός, υποδηλώνει τη διόρθωση των δεδομένων από αυτούς τους παλιούς χάρτες σε σύγκριση με πιο ακριβείς γεωγραφικές πληροφορίες.
.

«Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να είναι ο προσδιορισμός γωνιών και η προσθήκη μοιρών προς την κατεύθυνση, καθώς οι χάρτες είναι παλιοί και οι πληροφορίες τοποθετήθηκαν σε αυτούς όχι πολύ καιρό πριν. Ίσως μια προσαρμογή που έκαναν κάποιου είδους σημάδια στους χάρτες τους για τον εαυτό τους. <…> Ίσως, σημάδια της κατεύθυνσης κίνησης, ώστε να μπορούν να πλοηγηθούν στους χάρτες τους κατά μήκος της διαδρομής», πρόσθεσε ο συνομιλητής του πρακτορείου.

…………………………..

Σχετικά …

Οι Ουκρανοί οπισθοχωρούν από το Soledar, αλλά το μπλοκ του ΝΑΤΟ στέλνει μαζικά όπλα !

………………………………………………………………………………………………………………..