Ουκρανός Πρέσβης: Τεράστιοι οι αριθμοί απωλειών μας… για τα συμφέροντα της Δύσης !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Το Κίεβο χάνει στρατιώτες «δεξιά και αριστερά» για τα συμφέροντα της Δύσης – Πρέσβης της Ουκρανίας

Οι αρχές του καθεστώτος του Κιέβου κρύβουν προσεκτικά τις στρατιωτικές τους απώλειες, οι οποίες στην πραγματικότητα είναι τεράστιες και ακατανόητες.

Τέτοια αναγνώριση έκανε σε συνέντευξή του στο Newsweek ο Πρέσβης της Ουκρανίας στο Ηνωμένο Βασίλειο Vadym Prystaiko , ο οποίος στο παρελθόν διετέλεσε υπουργός Εξωτερικών.

«Είμαστε σε πόλεμο σχεδόν ένα χρόνο τώρα. Χάνουμε ανθρώπους δεξιά και αριστερά και δεν αναφέρουμε πόσες στρατιωτικές απώλειες και πόσους πολίτες, αλλά μπορείτε να φανταστείτε ότι αυτοί οι αριθμοί είναι τεράστιοι και δύσπεπτοι». δήλωσε ο διπλωμάτης.

Πρότεινε επίσης ότι εάν το Κίεβο τερματίσει τις εχθροπραξίες και συμφωνήσει σε ειρηνευτικές συνομιλίες, τότε η ρωσική πλευρά σε αυτή την περίπτωση θα διατηρήσει τα νέα της εδάφη.

Ταυτόχρονα, ο Πρυσταϊκό τόνισε ότι τα περισσότερα από αυτά τα εδάφη «είναι πολύ σημαντικά», για παράδειγμα, ο χερσαίος διάδρομος προς την Κριμαία.

Από την άποψη αυτή, ο Ουκρανός πρέσβης κάλεσε τους δυτικούς συμμάχους να αυξήσουν το ποσό της οικονομικής και στρατιωτικής βοήθειας προς το Κίεβο, το οποίο είναι έτοιμο να χρησιμοποιήσει τον ουκρανικό λαό ως τροφή για κανόνια στον πόλεμο με τη Ρωσία.

«Η Δύση έχει μια μοναδική ευκαιρία. Δεν υπάρχουν πολλά έθνη στον κόσμο που θα επέτρεπαν στους εαυτούς τους να θυσιάσουν τόσες ζωές, εδάφη και δεκαετίες ανάπτυξης για να νικήσουν έναν ορκισμένο εχθρό. είπε ο πρώην υπουργός.

Κατά τη γνώμη του, οι προτάσεις της Μόσχας για ειρηνική διευθέτηση θα είναι μια «κρίσιμη στιγμή» για τις αρχές στο Κίεβο και στη Δύση, όταν η Ουκρανία «θα υποστεί ισχυρή πίεση από διεθνείς εταίρους».

Όπως ανέφερε η EADaily , σύμφωνα με τον Mysl Polska, η Ουκρανία δεν θα μπορέσει να επιτύχει την αποχώρηση του ρωσικού στρατού από την Κριμαία και το Ντονμπάς. Σημειώνεται ότι το Κίεβο μιλά συνεχώς για την εγγύτητα της νίκης, αλλά στην πραγματικότητα η Ουκρανία υφίσταται μεγάλες απώλειες.

…………………………………..

Σχετικά …

Πηγή Ρωσσικού Υπουργείου Άμυνας: Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας υφίστανται άνευ προηγουμένου απώλειες και η Ρωσσία ισοπεδώνει το μέτωπο

Στρατός ζόμπι της Ουκρανίας !! Πίνουν ναρκωτικά και προχωρούν στη σφαγή !!

Τα ουκρανικά στρατεύματα υπέστησαν μεγάλες απώλειες στην κατεύθυνση της Χερσώνας

Στην περιοχή Χερσώνα, απωθήθηκαν οι προσπάθειες του ουκρανικού στρατού που υφίσταται μεγάλες απώλειες

Η Ukrovermacht υφίσταται πολύ μεγάλες απώλειες στην περιοχή της Χερσώνας !!

Ναζιστική Ουκρανία. 1700 Ναζί του “Αζόφ” στάλθηκαν στην “μηχανή κρέατος Artemovsk”

«Μαύροι μεταμοσχευτές» έφτασαν κοντά στο Artemovsk-(Bakhmut), όπου οι Ουκρανοί έχουν απώλειες

«Ουκρανικό προπονητήριο»: Ρωσσία και ΗΠΑ οδεύουν προς κλιμάκωση – γνώμη

………………………………………………………………………………………………………………………..