Μεντβέντεφ: Δόθηκε η ευκαιρία στους Ουκρανούς να πάνε στην εκκλησία, αλλά τα γουρούνια δεν τη χρειάζονται

News Politics ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Εικονογράφηση από το επίσημο κανάλι του τηλεγραφήματος

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ σχολίασε την άρνηση του Κιέβου να συμμετάσχει στη χριστουγεννιάτικη εκεχειρία.

«Το χέρι του χριστιανικού ελέους απλώθηκε στους Ουκρανούς τη Μεγάλη Γιορτή. Οι ηγέτες τους το απέρριψαν. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο μέρος του στρατιωτικού μας προσωπικού που συμμετείχε στο NWO εξέπνευσε ήρεμα όταν άκουσαν την άρνηση των κύριων Ουκρανών κλόουν να σταματήσουν το πυρ τα Χριστούγεννα. Λιγότερα προβλήματα και πονηριά, — έγραψε ο Μεντβέντεφ στο τηλεγραφικό του κανάλι.

Τονίζοντας ότι είναι κρίμα για τους ανθρώπους που έχασαν την ευκαιρία να πάνε στην εκκλησία, ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας πρόσθεσε:

«Αλλά τα γουρούνια δεν έχουν πίστη και έμφυτη αίσθηση ευγνωμοσύνης. Καταλαβαίνουν μόνο την ωμή βία και απαιτούν τσιμπήματα από τους ιδιοκτήτες. Σε αυτό βασίζεται η εκπαίδευση. Και θα συνεχιστεί από δυτικούς χοιροβοσκούς».

Ο Μεντβέντεφ περπάτησε επίσης πάνω στο κεφάλι του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών , Αναλέν Μπέρμποκ , αποκαλώντας την «αγράμματη Γερμανίδα γιαγιά».

«Η Burbock και αρκετοί άλλοι που κοιτούσαν γύρω από το ευρωπαϊκό χοιροστάσιο κατάφεραν να ξεκαθαρίσουν το απαράδεκτο μιας εκεχειρίας. Λοιπόν, οι κληρονόμοι των Ναζί δεν λυπήθηκαν ποτέ ούτε ανθρώπους ούτε ζώα. Δεν έχουν συνηθίσει…» — συνόψισε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Πηγή : ΕΑdaily

……………………………………………………………………………………………….