Γλυπτά Παρθενώνα. Εσχάτη προδοσία ακόμα και η σκέψη “ανταλλαγής” αρχαίων της προγονικής κληρονομιάς των Ελλήνων !!

News ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έγραφε το Bloomberg , ότι η συμφωνία θα προβλέπει ότι ένα μέρος των γλυπτών θα αποστέλλεται στην Αθήνα εκ περιτροπής για αρκετά χρόνια, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το θέμα και τα οποία αρνήθηκαν να κατονομαστούν επειδή η συμφωνία δεν έχει σφραγιστεί. Σε αντάλλαγμα, άλλα αντικείμενα θα δανείζονται στο μουσείο του Λονδίνου, ενώ η Βρετανία θα μπορούσε επίσης να λάβει γύψινα αντίγραφα των γλυπτών του Παρθενώνα.” Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πηγές του υπουργείου Πολιτισμού διέψευσαν το δημοσίευμα του Bloomberg.

Δημοσίευμα της «Telegraph» το τραβάει ακόμα περισσότερο γράφοντας τι θα μπορούσε να δώσει η Αθήνα ως αντάλλαγμα για την επιστροφή των Γλυπτών.

Το δημοσίευμα με τίτλο «Τα Ελγίνεια Μάρμαρα θα μπορούσαν να ανταλλαγούν με χάλκινο άγαλμα αναβάτη ηλικίας 2.000 ετών», αναφέρεται στο χάλκινο άλογο με αναβάτη ένα παιδί ή «Τζόκεϊ του Αρτεμισίου», που φιλοξενείται στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, στο ηλικίας 3.600 ετών “προσωπείο του Αγαμέμνονα” και στο “κύπελλο του Νέστορα. !!!

Αν έστω και ως φευγαλέα σκέψη πέρασε τέτοια κίνηση από το μυαλό οποιουδήποτε που υπηρετεί ως υπάλληλος του Ελληνικού Έθνους, έχει ήδη διαπράξει ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .

Κάθε αντικείμενο, κάθε έργο, κάθε άγαλμα, κάθε σκαλισμένη πέτρα, ΤΑ ΠΑΝΤΑ που βρίσκονται εντός της Ιερής μας Πατρίδος ΕΛΛΑΣ, αλλά και ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ είναι προγονική κληρονομιά των Ελλήνων και είναι αδιαπραγμάτευτα !! 

……………………………………………………………………………………………………