Οι ΟυκραΝΑΖΙ με μίσος χτύπησαν κι άλλο νοσοκομείο !! Αν το είχαν κάνει Ρώσσοι, θα είχε λυσσάξει η Δύση !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Σπασμένο παράθυρο - RIA Novosti, 1920, 01/03/2023
© RIA Novosti / Σεργκέι Αβερίν
Οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις χτύπησαν τη νύχτα νοσοκομείο στην περιοχή Zaporozhye
Τα Ουκρανικά στρατεύματα βομβάρδισαν ένα νοσοκομείο στην πόλη Tokmak, στην περιοχή Zaporozhye, τη νύχτα, δήλωσε στο RIA Novosti ο Βλαντιμίρ Ρόγκοφ, μέλος του κύριου συμβουλίου της περιφερειακής διοίκησης.
.

Στις τέσσερις το πρωί, βαριά όπλα των ουκρανικών στρατευμάτων πραγματοποίησαν αρκετές επιθέσεις σε νοσοκομείο στο Τοκμάκ. Ο αριθμός των θυμάτων διευκρινίζεται“, είπε.

.
Όπως αναφέρει το RIA Novosti, το νοσοκομείο στο Tokmok φροντίζει συνεχώς τους ανθρώπους της περιοχής. Στην ίδια την πόλη, που βρίσκεται όχι μακριά από τη γραμμή επαφής, υπάρχουν ακόμα χιλιάδες κάτοικοι. Σύμφωνα με τον Rogov, οι Tokmak, Vasilievka, Mikhailovka και Energodar υποφέρουν τώρα περισσότερο από τους βομβαρδισμούς από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.
.
Η κατάσταση στην πρώτη γραμμή στην περιοχή Zaporozhye παραμένει ανησυχητική: εδώ και αρκετές εβδομάδες, τα ουκρανικά στρατεύματα περιμένουν εκεί για μια επίθεση. Όπως ανέφερε η διοίκηση της περιοχής στα τέλη Οκτωβρίου, το Energodar από τον πυρηνικό σταθμό Zaporozhye , καθώς και τη Μελιτόπολη και το Berdyansk , θα μπορούσαν να γίνουν οι κύριες περιοχές μιας πιθανής επίθεσης.

…………………………………………………………………………………………………..