“Το ποτάμι του Καντάφι” φτάνει στις ορεινές περιοχές ! Άραγε οι Λίβυοι πίνουν νερό στο όνομά του;

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Ένα τεράστιο έργο που το κατάφερε στα χρόνια του ο Μουαμάρ Καντάφι !! Για το “ευχαριστώ” … οι Λίβυοι τον άφησαν να σκυλευτεί από κάποια απάνθρωπα όντα … Σήμερα “πίνουν νερό απ’ τα χέρια του” , αλλά πίνουν νερό στο όνομά του ;; … Αμφιβάλλουμε αν τον μνημονεύουν … (δείτε στο τέλος τη διαθήκη του και φωτογραφίες από τον σοδομισμό του…)

Το πεπρωμένο κάθε μεγάλου ανδρός είναι γραμμένο στην ιστορία …

Λιβύη. Ο τεχνητός ποταμός επεκτείνεται σε νέους προορισμούς στην ορεινή περιοχή

Το τεχνητό σύστημα River Water έχει επεκτείνει τις υπηρεσίες του στις ορεινές πόλεις Kikla, Al-Qawalish και Zintan.

Μια δήλωση της πλατφόρμας Hakomitna ανέφερε, «αυτό το επίτευγμα έρχεται στο πλαίσιο του έργου του αγωγού Abuziyan-Al-Rahibat για να παραδώσει το νερό του τεχνητού ποταμού στις πόλεις Jabal Nafusa».

Οι διαδοχικές κυβερνήσεις έδωσαν υποσχέσεις στους πληθυσμούς των βουνών για επίλυση του ζητήματος του νερού, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ένας τσιμεντένιος πύργος νερού είναι η μόνη πηγή νερού για τους κατοίκους στην πόλη Zintan, νοτιοδυτικά της χώρας.

Οι οδηγοί φορτηγών πλησιάζουν τη δεξαμενή ύψους δεκάδων μέτρων για να γεμίσουν τις δεξαμενές τους και να διανείμουν νερό στους κατοίκους, που καλύπτει μόνο τις ανάγκες του 50% του πληθυσμού.

Πολλοί ορεσίβιοι πληρώνουν μεμονωμένους οδηγούς φορτηγών για να παραδώσουν νερό στις οικογένειές τους σε υψηλή τιμή.

Πηγή : libyaobserver-ly

……………

Οι Αμαζόνες του Καντάφι- Το τέλος, οι βιασμοί, τα βασανιστήρια και άλλα πολλά!

Μόνιμο το χάος στη Λιβύη μετά τον Καντάφι. 23 νεκροί από τις συγκρούσεις φατριών για την εξουσία στην Τρίπολη

Διαθήκη Καντάφι:”…Ας γνωρίζουν οι ελεύθεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ότι θα μπορούσαμε να παζαρέψουμε και να πουλήσουμε τον αγώνα μας σε αντάλλαγμα με προσωπική ασφάλεια και μια σταθερή ζωή…”

«Αυτή είναι η διαθήκη μου.
Εγώ ο Muammar bin Mohammad bin Abdussalam bi Humayd bin Abu Manyar bin Humayd bin Nayil al Fuhsi Gaddafi ορκίζομαι ότι δεν υπάρχει άλλος Θεός εκτός του Αλλάχ και ότι ο Mohammad είναι ο προφήτης του θεού, μακάριος να είναι. Υπόσχομαι ότι θα πεθάνω σαν Μουσουλμάνος.
Όταν θα σκοτωθώ θα ήθελα να με θάψουν σύμφωνα με τις μουσουλμανικές παραδόσεις, με τα ρούχα που φόραγα την στιγμή του θανάτου μου και το σώμα μου χωρίς να έχει καθαριστεί, σε νεκροταφείο στη Σύρτη κοντά στην οικογένειά μου και τους συγγενείς.
Θέλω η οικογένειά μου ιδιαίτερα οι γυναίκες και τα παιδιά να τύχουν καλής μεταχείρισης μετά το θάνατό μου.
Ο Λιβυκός λαός πρέπει να προστατέψει την ταυτότητά του, τα επιτεύγματά του, την ιστορία του και τη θαυμαστή εικόνα των προγόνων του και των ηρώων του. Ο λαός της Λιβύης δεν πρέπει να εγκαταλείψει τις θυσίες των ελεύθερων και των καλύτερων ανθρώπων του.
Καλώ όλους τους υποστηρικτές μου να συνεχίσουν την αντίσταση και να πολεμήσουν κάθε ξένο επιτιθέμενο κατά της Λιβύης, σήμερα, αύριο και για πάντα.
Ας γνωρίζουν οι ελεύθεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ότι θα μπορούσαμε να παζαρέψουμε και να πουλήσουμε τον αγώνα μας σε αντάλλαγμα με προσωπική ασφάλεια και μια σταθερή ζωή.
Λάβαμε πολλές προσφορές για αυτό αλλά διαλέξαμε να είμαστε στην εμπροσθοφυλακή του αγώνα και της αντιπαράθεσης θεωρώντας αυτό ως παράσημο του καθήκοντος και της τιμής.
Ακόμη και εάν δεν νικήσουμε αμέσωςθα δώσουμε παράδειγμα για τις επόμενες γενεές ότι επιλέγοντας να προστατεύσουμε τη χώρα είναι τιμή ενώ το ξεπούλημα είναι η μεγαλύτερη προδοσία που η ιστορία θα θυμάται για πάντα παρά τις προσπάθειες άλλων να πείσουν για το αντίθετο».
Muammar al Fuhsi Gaddafi
Ηγέτης του Επαναστατικού Συμβουλίου της Λιβύης

………………..

Σοδόμισαν με μαχαίρι τον Καντάφι πριν τον σκοτώσουν!

…………………………………………………………………………………………………..