Κίνα. Χαμός για παραδοσιακή ιατρική !! Στα ύψη η τιμή για τα λεμόνια. Τα δύο κάνουν 13 γιουάν (1,86 δολάρια) !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑ

Αγοράστε Λεμονιά Online - Γεωπονικό Κέντρο Κήπου

Στην Κίνα, η ζήτηση για λεμόνια έχει εκτοξευθεί στα ύψη στη χώρα καθώς οι καταναλωτές προσπαθούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα εν μέσω της εξάπλωσης του ιού. Αυτό προκάλεσε αύξηση των τιμών. Έτσι, η τιμή δύο λεμονιών σε ένα παντοπωλείο στο Πεκίνο τον Δεκέμβριο ήταν 13 γιουάν (1,86 δολάρια), που είναι περίπου το διπλάσιο από το συνηθισμένο επίπεδο, αναφέρει το interfax-ru .

Επίσης, στο πλαίσιο της αύξησης της συχνότητας μόλυνσης από κορωνοϊό, η ζήτηση έχει αυξηθεί και οι τιμές για τις υπηρεσίες παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής και τις μετοχές των εταιρειών που τις παρέχουν έχουν αυξηθεί, σημειώνει το CNBC.

Τον Δεκέμβριο, οι χρηματιστηριακές τιμές των φαρμακευτικών εταιρειών της χώρας που σχετίζονται με την παραγωγή παραδοσιακής ιατρικής έφτασαν τις μέγιστες τιμές τους για το έτος. Οι μετοχές της Shijiazhuang Yiling Pharmaceutical, που παράγει το δημοφιλές φυτικό φάρμακο Lianhua Qingwen, αυξήθηκαν 2,8 φορές στις αρχές Δεκεμβρίου από έτος σε έτος. Η China Resources Sanjiu Medical & Pharmaceutical αυξήθηκε περισσότερο από 2,4 φορές σε ετήσια βάση.

……………………………………………………………………………………………