“Ευχές” Μεντβέντεφ στους Αγγλοσάξονες για τη νέα χρονιά με ζοφερές προβλέψεις !!

News Politics ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ συνεχάρη τους «Αγγλοσάξονες φίλους και τα χαρούμενα γουρούνια τους» για την επερχόμενη Πρωτοχρονιά, δημοσιεύοντας μια «φουτουριστική» πρόβλεψη για το 2023.

«Πριν από το νέο έτος, σε όλους αρέσει να κάνουν προβλέψεις. Πολλοί ασκούνται σε φουτουριστικές υποθέσεις, συναγωνιζόμενοι στην πρόταση του πιο απροσδόκητου και μάλιστα παράλογου. Ας κάνουμε κι εμείς το κομμάτι μας». — έγραψε στο τηλεγραφικό του κανάλι.

Σύμφωνα με τη λίστα του πολιτικού, το επόμενο έτος η τιμή του πετρελαίου θα αυξηθεί στα 150 δολάρια το βαρέλι και του φυσικού αερίου – έως και τα 5.000 δολάρια ανά χίλια κυβικά μέτρα.

Ο Μεντβέντεφ πρότεινε επίσης ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να επιστρέψει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά την οποία η ΕΕ θα διαλυόταν και το ευρώ θα καταργηθεί.

«Η κατάληψη από την Πολωνία και την Ουγγαρία των δυτικών περιοχών της πρώην Ουκρανίας. Δημιουργία του Τέταρτου Ράιχ με βάση τη Γερμανία και τους δορυφόρους που εντάχθηκαν σε αυτό (Πολωνία, χώρες της Βαλτικής, Τσεχία, Σλοβακία, Ρουμανία, Δημοκρατία του Κιέβου και άλλοι απόκληροι). Πόλεμος μεταξύ Γαλλίας και Τέταρτου Ράιχ. Η διχοτόμηση της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης της νέας διχοτόμησης της Πολωνίας, συνέχισε.

Επιπλέον, πρότεινε την απόσχιση της Βόρειας Ιρλανδίας από το Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας και Βόρειας Ιρλανδίας και την ενσωμάτωση στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας.

«Ο εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ, ο διαχωρισμός της Καλιφόρνια και του Τέξας σε ανεξάρτητα κράτη. Δημιουργία της ενωτικής πολιτείας Τέξας και Μεξικού. Η μετέπειτα νίκη του Έλον Μασκ κατά τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ σε μέρος των πολιτειών που ανατέθηκαν στους Ρεπουμπλικάνους μετά τον εμφύλιο πόλεμο, προτείνει ο Μεντβέντεφ.

…………….

Ο Μασκ χαρακτήρισε «επικές» τις προβλέψεις του Μεντβέντεφ για το 2023

…………….

Ο Μεντβέντεφ προέβλεψε επίσης τη μεταφορά όλων των μεγάλων χρηματιστηρίων και της χρηματοοικονομικής δραστηριότητας από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη στην Ασία, την απόρριψη του ευρώ και του δολαρίου ως παγκόσμιων αποθεματικών νομισμάτων. Η επιστροφή του κανόνα του χρυσού. Μετάβαση στην ενεργή χρήση ψηφιακών νομισμάτων fiat.

«Καλή χρονιά σε εσάς, αγγλοσάξονες φίλοι και τα χαρούμενα γρυλίσματα τους!» κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΕΑdaily

…………………………………………………………………………………………………