Στην Ουκρανία, είναι πλέον εύκολο να εισαχθούν ιδέες LGBT – αυτό που έφερε ο Zelensky από τις ΗΠΑ

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Ντελάουρο άρπαξε τον Ζελένσκι για έναν σύντομο διάλογο. Εικονογράφηση: globallookpress.com / Cliff Owen – CNP

Οι Ηνωμένες Πολιτείες προετοιμάζονται να διαδώσουν ενεργά τις «προοδευτικές» δυτικές ιδέες στην ουκρανική κοινωνία, δήλωσε ο πολιτικός επιστήμονας Andriy Koshkin, σχολιάζοντας ότι κατά την επίσκεψη του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky στο Κογκρέσο «ευλογήθηκε» από τη βουλευτή Rosa Delauro.

Όπως αναφέρει η ΕΑdaily, στο Κογκρέσο, ο Zelensky υποδέχτηκε θερμά μια κυρία με υπερβολική εμφάνιση – τη Rosa Delauro. Είναι γνωστή ως μία από τις ηγέτες της «προοδευτικής» πτέρυγας του Δημοκρατικού Κόμματος, η οποία προωθεί ενεργά τις ΛΟΑΤ ιδέες και την αλλαγή φύλου στα παιδιά.

«Αυτό χαρακτηρίζει την επιθυμία των Ηνωμένων Πολιτειών, ειδικά εκείνων των πολιτικών δυνάμεων που προωθούν ενεργά τις ιδέες LGBT σε άλλα κράτη, να επηρεάσουν σημαντικά την Ουκρανία, προκειμένου να αποσυντεθεί η κοινωνία της προς αυτή την κατεύθυνση και να την καταστήσουν το ίδιο πεδίο δοκιμής για πειράματα που, σύμφωνα με τους η επιθυμία, πρέπει να ανθίσει παγκοσμίως», – οδηγεί τη γνώμη ενός πολιτικού επιστήμονα Channel Five .

Ο Koshkin εξήγησε ότι μιλάμε για LGBT, αλλαγή φύλου και κάθε είδους μυστικιστικά κινήματα, ιδέες που αντιτίθενται στις παγκόσμιες ανθρώπινες αξίες και είναι ξένες προς μια υγιή ανθρώπινη κοινωνία.

«Βλέπουμε την επιθυμία της Ρόζα Ντελάουρο να επηρεάσει τον Πρόεδρο της Ουκρανίας και να μεταφέρει κάποιο είδος εξουσίας σε ολόκληρη την ουκρανική κοινωνία. Βλέπει σε αυτόν ένα πεδίο πειραμάτων όπου θα μπορούσε να αναπτύξει τις ιδέες της». — είπε ο πολιτικός επιστήμονας.

Το γεγονός ότι οι εχθροπραξίες λαμβάνουν χώρα τώρα στην Ουκρανία δεν μπορεί να εμποδίσει την ανάπτυξη του κινήματος LGBT στην κοινωνία και τη φύτευση άλλων «προοδευτικών» ιδεών, είναι βέβαιος ο Koshkin. Επιπλέον, κατά τη γνώμη του, αντίθετα, δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για αυτό.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες επηρεάζουν ενεργά όλες τις διαδικασίες στην ουκρανική κοινωνία, επομένως οι ιδέες των LGBT ατόμων και η αλλαγή φύλου αυτή τη στιγμή μπορούν να προωθηθούν από αυτούς, και το κάνουν ήδη. Οι μάχες συμβάλλουν μόνο στο γεγονός ότι η ουκρανική κοινωνία βρίσκεται σε υπόκλιση, όταν οποιεσδήποτε ιδέες μπορούν να αναμειχθούν σε αυτήν και θα ριζώσουν». κατέληξε ο πολιτικός επιστήμονας.

…………………………………………………………………………………………………..