Η Κατάρ(α) της μίζας χτύπησε και τον ΝεοΔημοκράτη Δημήτρη Αβραμόπουλο

Business News Politics ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : “well well well” που έλεγε κι ο αείμνηστος ηθοποιός Διονύσης Παπαγιαννόπουλος !!

Γράφαμε ότι, μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο “παραδεισένιο κυνοβούλιο” της Εύας, (σ.σ. σταγόνα στον ωκεανό του παγκόσμιου βόθρου) , ελπίζουμε(;) πως ίσως σπάσει το καπάκι του βόθρου και καθαρίσει επιτέλους ο πλανήτης …

Όπως δημοσιεύει το cnn.gr, νέα τροπή γύρω από τη συμμετοχή του Δημήτρη Αβραμόπουλου στη ΜΚΟ του Αντόνιο Παντζέρι (σ.σ. από την οποία έχει ήδη παραιτηθεί ο Ελληνας Ευρωβουλευτής) παρουσιάζουν η ιταλική La Stampa και η ισπανική El Mundo με φόντο την υπόθεση Qatar Gate που έχει συγκλονίσει το Ευρωκοινοβούλιο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της ιταλικής, αλλά και της ισπανικής εφημερίδας, ο κ. Αβραμόπουλος όχι μόνο συμμετείχε στη ΜΚΟ, από την οποία αναγκάστηκε να παραιτηθεί πριν μερικές μέρες, αλλά φέρεται να έπαιρνε και χρήματα από αυτήν. Μάλιστα ο διευθυντής της La Stampa με δηλώσεις του στην ιταλική τηλεόραση ανέφερε ότι ξεκινάει έρευνα εναντίον του Αβραμόπουλου για τη ροή των χρημάτων.

«Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ήταν κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό επίτιμο μέλος του συνδέσμου Fight Impunity, της ΜΚΟ του Αντόνιο Παντσέρι που κατέληξε στο επίκεντρο της εισαγγελικής έρευνας των Βρυξελλών. Ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος ελληνικής υπηκοότητας είχε μάλιστα εμπλακεί πολύ περισσότερο στις δραστηριότητες του συλλόγου από τα άλλα επίτιμα μέλη. Και για αυτό πληρωνόταν για περίοδο ενός έτους, ξεκινώντας από την 1η Οκτωβρίου 2020, όπως αναφέρει έγγραφο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής» αναφέρει η «La Stampa» χωρίς ωστόσο να κάνει λόγο για συγκεκριμένο ποσό.

Η ιταλική εφημερίδα συνεχίζει λέγοντας ότι πρόκειται για «”επίσημο” τέλος, άρα απολύτως θεμιτό, τόσο που στις 3 Φεβρουαρίου 2021 εγκρίθηκε από την ίδια την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, όπως προκύπτει από δεύτερο έγγραφο. Όμως, υπό το πρίσμα των όσων έχουν συμβεί, ο μισθός του εγείρει τουλάχιστον δύο ζητήματα με επιπτώσεις τουλάχιστον σε πολιτικό επίπεδο.

  • Το πρώτο: Ο Αβραμόπουλος μπορεί να έλαβε ”βρώμικα” κεφάλαια, αν ισχύει ότι το Fight Impunity λειτούργησε ως ”κέντρο ξεπλύματος” για τα κρυφά κονδύλια που έφτασαν από το Κατάρ.
  • Το δεύτερο: σήμερα ο Αβραμόπουλος είναι ένας από τους δύο φαβορί υποψηφίους για το ρόλο του ειδικού εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις χώρες του Κόλπου (ο άλλος είναι ο Λουίτζι ντι Μάιο).
  • Και η απλή υποψία ότι μπορεί να έλαβε, έστω και εν αγνοία του, ”βρώμικα κεφάλαια” από το Κατάρ, αντιπροσωπεύει ένα τεράστιο εμπόδιο στην κούρσα του προς τον νέο ρόλο που καθιέρωσε ο Ύπατος Εκπρόσωπος Ζοσέπ Μπορέλ».

………………………………………………………

Σχετικά …

ΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ;;

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν, διότι μέχρι στιγμής αποσιωπούνται δύο από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα παγκοσμίως !! … Ευρω-Κατάρ-ατη διαφθορά για μια χούφτα ευρώ και για μια Αζερο-χούφτα χαβιάρι !! Ναι !! Για μια χούφτα ευρώ και χαβιάρι !! Το επιβεβαίωσαν σε ανύποπτο χρόνο κάποιοι … αγανακτισμένοι ευρωβουλευτές: «Πουλάμε τον εαυτό μας στον Αλίεφ για φυσικό αέριο» !! Μέχρι στιγμής, όλοι ποιούν την νύσσαν, για το … χαβιάρι… !!

Επίσης, λέγαμε, … Δεν σας φαίνεται περίεργο, με το που έσκασε το … Wirecard: ξεκίνησε η δίκη για το μεγαλύτερο μεταπολεμικό πολιτικο-οικονομικό σκάνδαλο της Γερμανίας , αμέσως και για να στρίψουν την προσοχή των Ευρωπαίων πολιτών, έσκασαν το σκάνδαλο της Ευρω-Κατάρ-ατης διαφθοράς, που είναι ψίχουλα μπροστά στα δισεκατομμύρια που είναι αγνώστου καταλήξεως;

( ύπνος βαρύς κι ασήκωτος, κοιμίζει τους Ευρωπαίους … που ούτε σαν εφιάλτης στον ύπνο τους δεν φτάνει να τους ταράξει το ότι… Καταδικάστηκε ο “Mister Cum-Ex”! … O Σόλτς δεν θυμάται, και ο άλλος δεν μιλάει… ενώ κανείς Ευρωπαίος δεν ξυπνάει !! )

Παρεμπιπτόντως, ξαναρωτάμε … ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΦΠΑ; … και μιλάμε για δισεκατομμύρια ευρώ που “σακουλεύονται” καθημερινά τα λαμόγια της φάρας που κατοικοεδρεύει στην “Ευρωπαϊκή Επιτροπή” !! Για παράδειγμα, οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν να μαντέψουν πόση «ευρωφούσκα» κέρδισαν η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (EC) Ursula von der Leyen και ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Burla, από την αγορά ενός εμβολίου για τον κορωνοϊό. !!

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, έγραψε στο κανάλι του στο Telegram, εφιστώντας την προσοχή στο γεγονός ότι η επικεφαλής της ΕΚ «αγόρασε από τη φαρμακευτική εταιρεία Pfizer 4,6 (!) δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίου κατά του Covid για 71 (!) δισεκατομμύρια ευρώ, και μέχρι στιγμής δεν έχει διαψευσθεί από τους φωτογραφιζόμενους !!!

…………………………………………………………………………………………..