Αφρική. Ιπποπόταμος στην Ουγκάντα κατάπιε ένα αγόρι 2 ετών και το έφτυσε ζωντανό !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
<p>Το μικρό αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για θεραπεία και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος μετά το τρομακτικό περιστατικό </p>
Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερο μετά το τρομακτικό περιστατικό / ES Composite

Όπως γράφει το δημοσίευμα του standard-co-uk, οι ιπποπόταμοι είναι το πιο θανατηφόρο μεγάλο χερσαίο θηλαστικό στον κόσμο, σκοτώνοντας αρκετές εκατοντάδες ανθρώπους κάθε χρόνο στην Αφρική.

Ένα δίχρονο αγόρι γλύτωσε από θαύμα όταν ένας ιπποπόταμος τον κατάπιε και μετά τον έφτυσε έξω ενώ έπαιζε κοντά στο σπίτι του στην Ουγκάντα .

Ο Paul Iga αρπάχτηκε από το ζώο το οποίο στη συνέχεια κατάπιε το μισό του σώμα μερικές εκατοντάδες μέτρα από την άκρη της λίμνης Edward, είπε η αστυνομία.

Ένας κάτοικος της περιοχής, ο Chrispas Bagonza, παρακολουθούσε το φρικιαστικό περιστατικό να εκτυλίσσεται και πέταξε πέτρες στον ιπποπόταμο σε μια προσπάθεια να τον σταματήσει. Αυτό λειτούργησε και ο ιπποπόταμος πέταξε στη συνέχεια το μικρό παιδί πριν περπατήσει πίσω στο νερό.

«Χρειάστηκε η γενναιότητα του Chrispas Bagonza, που βρισκόταν εκεί κοντά, για να σώσει το θύμα αφού λιθοβόλησε τον ιπποπόταμο και τον τρόμαξε, με αποτέλεσμα να απελευθερώσει το θύμα από το στόμα του», ανέφερε η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για θεραπεία και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερο αφού πήρε εμβόλιο κατά της λύσσας.

Η αστυνομία της Ουγκάντα ​​ανέφερε σε δήλωση: «Αυτό είναι το πρώτο τέτοιου είδους περιστατικό όπου ένας ιπποπόταμος ξέφυγε από τη λίμνη Έντουαρντ και επιτέθηκε σε ένα μικρό παιδί».

……………………………………………………………………………………………….