Έκκληση μιας γιατρού από το Αρτσάχ-(Ναγκόρνο Καραμπάχ) στον κόσμο: ΟΙ Αζέροι έχουν μπλοκάρει τον δρόμο της ζωής μας

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

 

ΑΛΦΕΙΟΣ : Η γιατρός από το Αρτσάχ απηύθυνε έκκληση στον κόσμο, σημειώνοντας ότι οι Αζερμπαϊτζάν εμπόδισαν τον τρόπο ζωής τους.

Αλλά φευ … Με μια χούφτα χαβιάρι ο Αλίεφ τους αλείφει όλους και κάνουν τις πάπιες στη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Αρμενίων του Αρτσάχ-(Ναγκόρνο Καραμπάχ) 

Sati Spivakova: Η Αρμενία δεν έχει πετρέλαιο, φ.αέριο, ούτε θάλασσα. Που είστε όλοι εσείς οι “ανθρωπιστές” ;

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε το Αζερμπαϊτζάν να διασφαλίσει την ελεύθερη κυκλοφορία μέσω του Διαδρόμου Λατσίν. Αυτό έγραψε στο Twitter !!

«Η Ελλάδα καλεί τις αρχές του Αζερμπαϊτζάν να διασφαλίσουν την ελευθερία και την ασφάλεια των μετακινήσεων και των μεταφορών και προς τις δύο κατευθύνσεις κατά μήκος του διαδρόμου Λατσίν (Lachin) χωρίς να τίθενται όροι, σύμφωνα με την Τριμερή Ανακοίνωση στις 9.11.2020. Ο τοπικός πληθυσμός πρέπει να προστατεύεται από κακουχίες και βάσανα», ανέφερε η ανάρτηση…

Ναι, ναι !! Τώρα φοβήθηκε ο Αλίεφ !!

https://alfeiospotamos.gr/2022/10/07/

Η Τριμερής Ανακοίνωση της 9.11.2020, λέει στο άρθρο 7 (μετάφραση google) :

7. “Με συμφωνία των μερών, τα επόμενα τρία χρόνια, θα καθοριστεί σχέδιο για την κατασκευή νέας διαδρομής κυκλοφορίας κατά μήκος του διαδρόμου Lachin, παρέχοντας επικοινωνία μεταξύ Stepanakert και Αρμενίας, με την επακόλουθη αναδιάταξη του ρωσικού ειρηνευτικού περιεχομένου προστατέψτε αυτή τη διαδρομή. Η Δημοκρατία του Αζερμπαϊτζάν εγγυάται την ασφάλεια της κυκλοφορίας κατά μήκος του Λαχινικού διαδρόμου πολιτών, οχημάτων και εμπορευμάτων και προς τις δύο κατευθύνσεις.”

……………………………………………………………………………………………………….