Με μια χούφτα χαβιάρι ο Αλίεφ τους αλείφει όλους και κάνουν τις πάπιες στη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Αρμενίων του Αρτσάχ-(Ναγκόρνο Καραμπάχ)

News Politics ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΗ ΚΟΣΜΟΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
πηγή φωτογραφίας: eadaily

ΑΛΦΕΙΟΣ : Γράψαμε μεταξύ άλλων, ότι πλέον ο “παράδεισος” του Ευρωκοινοβουλίου πέρασε στην Εποχή του ευρωβουλιοχαβιαριού* , όπου με βάση τις αποκαλύψεις το Αζερμπαϊτζάν ξόδεψε περίπου 2,5 δισ. ευρώ από το 2012 έως το 2014 για να εξαγοράσει στήριξη από το εξωτερικό, προσφέροντας «δωράκια» σε δημοσιογράφους, επιχειρηματίες και πολιτικούς. Ανάμεσα σε αυτούς και κορυφαίοι παράγοντες του Συμβουλίου της Ευρώπης, όπως ο Λούκα Βολοντέ…

Η διαδικασία επιρροής υψηλόβαθμων αξιωματούχων, εδώ και αρκετά χρόνια, έχει γίνει γνωστή και ως «διπλωματία του χαβιαριού». Ή αλλιώς, ο Αλίεφ με μια χούφτα χαβιάρι αλείφει τα οπίσθια των “κορυφαίων παραγόντων” , κάτι που εμμέσως είπαν σε ανύποπτο χρόνο κάποιοι … αγανακτισμένοι ευρωβουλευτές: «Πουλάμε τον εαυτό μας στον Αλίεφ για φυσικό αέριο» !!

Κι έτσι μέχρι στιγμής, όλοι ποιούν την νύσσαν, για την … χούφτα με χαβιάρι του Αλίεφ , που επιβεβαιώνει και ο Τούρκος Υπ.Εξ. Μεβλούτ Τσαβούσογλου λέγοντας ότι κανείς από το εξωτερικό δεν θα βοηθήσει την Αρμενία !!

Κι ενώ το Ναγκόρνο Καραμπάχ αντιμετωπίζει την άμεση απειλή μιας ανθρωπιστικής κρίσης και εάν η κατάσταση δεν επιλυθεί, θα οδηγήσει σε καταστροφή, όπως είπε ο Αρμένιος Υπουργός Εξωτερικών Ararat Mirzoyan στην υπουργική σύνοδο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, και ο Γενικός Γραμματέας, Αντόνιο Γκουτέρες, κάνει έκκληση για άμβλυνση γύρω από τον διάδρομο του Λατσίν…

Η κυβέρνηση του Αζερμπαϊτζάν χρηματοδοτεί τους «οικολογικούς ακτιβιστές» που απέκλεισαν τον δρόμο Αρτσάχ-Αρμενία. Ευρήματα του Ιδρύματος «Tatoyan»

Οι «ηγέτες ακτιβιστών περιβάλλοντος» του Αζερμπαϊτζάν που απέκλεισαν τον δρόμο Αρτσάχ-Αρμενία χρηματοδοτούνται άμεσα από την κυβέρνηση του Αζερμπαϊτζάν ή οργανώσεις που σχετίζονται με τις αρχές. Γράφει σχετικά ο πρώην βουλευτής της RA Arman Tatoyan.

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε η ομάδα εργασίας που δημιουργήθηκε στο Ίδρυμα Κέντρο για το Δίκαιο και τη Δικαιοσύνη “Tatoyan”, αφού υπέβαλε σε επαγγελματική ανάλυση τα πραγματικά δεδομένα σχετικά με τους ηγέτες των οικολογικών ακτιβιστών του Αζερμπαϊτζάν που απέκλεισαν τον δρόμο Αρτσάχ-Αρμενία.

«Συνεπώς, οι οργανώσεις ανθρώπων που εκπροσωπούν οικοακτιβιστές χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση του Αζερμπαϊτζάν, σε ορισμένες περιπτώσεις από τη χρηματοδότηση του Ιδρύματος Heydar Aliyev με επικεφαλής την Πρώτη Αντιπρόεδρο και Πρώτη Κυρία του Αζερμπαϊτζάν Mehriban Aliyeva.

Επιπλέον, οι αναλύσεις δείχνουν ότι οι «περιβαλλοντικοί ηγέτες» του Αζερμπαϊτζάν που απέκλεισαν τον δρόμο Αρτσάχ-Αρμενία, διέδωσαν πληροφορίες, φωτογραφίες, αντιαρμενικά και αντιαρμενικά μηνύματα και προπαγάνδα για την οικογένεια Αλίεφ στις σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά το κύριο ζήτημα είναι ότι παρέχουν την πολιτική της κυβέρνησης του Αζερμπαϊτζάν.

newspress-am

Ένα μόνο παράδειγμα: Ο Τέλμαν Κασίμοφ, ο οποίος είναι ένας από τους ηγέτες της «δράσης», φωνάζει στα αρμενικά στο σημείο κλεισίματος του δρόμου, τους προτρέπει να ζήσουν μαζί, αλλά στη σελίδα του στο κοινωνικό δίκτυο Facebook, δημοσιεύει περήφανα φωτογραφίες στρατιωτών του Αζερμπαϊτζάν που ποδοπάτησαν τη σημαία της Αρμενίας και του Αρτσάχ, και χαίρεται για την απώλεια ζωής από την αρμενική πλευρά. Τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι στην πραγματικότητα είναι ένας στρατιώτης που μισεί τους Αρμενίους, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, αξιωματικός της στρατιωτικής ειδικής υπηρεσίας πληροφοριών, ο οποίος επίσης προωθεί ενεργά τις πολεμικές δηλώσεις του Προέδρου του Αζερμπαϊτζάν.

Δείχνει ανοιχτά τη σύνδεσή του με την τρομοκρατική-εθνικιστική ομάδα Γκρίζοι Λύκοι στις φωτογραφίες του στα κοινωνικά δίκτυα, δημοσιεύει μια φωτογραφία υπερηφάνειας με τον Ραμίλ Σαφάροφ, ο οποίος σκότωσε με τσεκούρι τον Αρμένιο αξιωματικό Gurgen Margaryan ενώ κοιμόταν και καταδικάστηκε σε ισόβια στην Ουγγαρία. Στην περίπτωση των υπόλοιπων «αρχηγών» της δράσης καταγράψαμε παρόμοια εικόνα, για την οποία οι πραγματικές πληροφορίες βρίσκονται στις φωτογραφίες.

Ως εκ τούτου, είναι απολύτως αληθής ο ισχυρισμός ότι το κλείδωμα του μοναδικού δρόμου που συνδέει την Αρτσάχ με την Αρμενία και περικυκλώνει την Αρτσάχ δεν έχει κανένα περιβαλλοντικό σκοπό. είναι μέρος της εγκληματικής πολιτικής του Αζερμπαϊτζάν για την εξόντωση των Αρμενίων της Αρτσάχ, την απομόνωσή τους από τον έξω κόσμο, μια άλλη προσπάθεια καταστολής του απόλυτου θεμιτού δικαιώματος των Αρμενίων του Αρτσάχ στην αυτοδιάθεση κατά απόλυτη παραβίαση των διεθνών κανόνων», αναφέρεται στο μήνυμα.

………………………………………………………………………………………………………