Κατασχέθηκαν περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ μετρητά στον Panzeri και στην Καϊλή (φωτογραφία)

News Politics ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

WhatsApp Image 2022-12-13 στις 12.26.54 bis

ΑΛΦΕΙΟΣ : Τοποθετούμε τίτλους της Βελγικής εφημερίδας Le Soir … που αποκάλυψε το Ευρω-Κατάρ-ατο σκάνδαλο …

Ευρωπαϊκό σκάνδαλο διαφθοράς: Κατασχέθηκαν περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ μετρητά στον Panzeri και στην Καϊλή (φωτογραφία)

Συνολικά, περισσότερα από ενάμιση εκατομμύριο ευρώ σε μετρητά ανακαλύφθηκαν στο σπίτι του πρώην Ιταλού ευρωβουλευτή Pier Antonio Panzeri και της Ελληνίδας ευρωβουλευτή Εύας Καϊλή. Ακολουθεί μια φωτογραφία αυτής της κατάσχεσης, την οποία έλαβαν οι Le Soir και Knack .Διαβάστε επίσης Έρευνες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και δεσμευμένα περιουσιακά στοιχεία στην Ελλάδα: η έρευνα συνεχίζεται ολοταχώς … και άλλα πολλά στη Le Soir !!!

…………….

Σχετικά … σήμερα Παύθηκε η Εύα Καϊλή από τις εξουσίες της αντιπροέδρου του Ε.Κ.

Λέγαμε… και επιμένουμε, για να δούμε τι θα γίνει με το … χαβιάρι, αλλά και με το τεράστιο σκάνδαλο Wirecard στη Γερμανία, με τα δισεκατομμύρια.

Λέγαμε… Ευρω-Κατάρ-ατη διαφθορά για μια χούφτα ευρώ και για μια Αζερο-χούφτα χαβιάρι !! Ναι !! Για μια χούφτα ευρώ και χαβιάρι !! Το επιβεβαίωσαν σε ανύποπτο χρόνο κάποιοι … αγανακτισμένοι ευρωβουλευτές: «Πουλάμε τον εαυτό μας στον Αλίεφ για φυσικό αέριο» !! Μέχρι στιγμής, όλοι ποιούν την νύσσαν, για το … χαβιάρι… !!

Επίσης, λέγαμε, … Δεν σας φαίνεται περίεργο, με το που έσκασε το … Wirecard: ξεκίνησε η δίκη για το μεγαλύτερο μεταπολεμικό πολιτικο-οικονομικό σκάνδαλο της Γερμανίας , αμέσως και για να στρίψουν την προσοχή των Ευρωπαίων πολιτών, έσκασαν το σκάνδαλο της Ευρω-Κατάρ-ατης διαφθοράς, που είναι ψίχουλα μπροστά στα δισεκατομμύρια που είναι αγνώστου καταλήξεως; ( ύπνος βαρύς κι ασήκωτος, κοιμίζει τους Ευρωπαίους )

Παρεμπιπτόντως, ξαναρωτάμε … ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΦΠΑ; … και μιλάμε για δισεκατομμύρια ευρώ που “σακουλεύονται” καθημερινά τα λαμόγια της φάρας που κατοικοεδρεύει στην “Ευρωπαϊκή Επιτροπή” !!

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, έγραψε στο κανάλι του στο Telegram, εφιστώντας την προσοχή στο γεγονός ότι η επικεφαλής της ΕΚ «αγόρασε από τη φαρμακευτική εταιρεία Pfizer 4,6 (!) δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίου κατά του Covid για 71 (!) δισεκατομμύρια ευρώ, και μέχρι στιγμής δεν έχει διαψευσθεί από τους φωτογραφιζόμενους !!!

…………………………………………………………………………………………………..