Αίσχος !! Οι Μαροκινοί έκαψαν το Παρίσι για να πανηγυρίσουν τη “νίκη” !! Απολίτιστοι ντρόπιασαν το άθλημα !!

News

Μαροκινοί στα Ηλύσια Πεδία. Πάγωμα βίντεο

ΑΛΦΕΙΟΣ : Υπ΄αυτές τις συνθήκες, ακυρώνουμε τα “εύγε” για την πρόκριση της ομάδας τους !! Είναι κρίμα να αμαυρώνεται έτσι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα και δη όταν προέρχεται ως ευγενές από την Ελλάς !! Αίσχος και όνειδος !! Τελικά οι Μαροκινοί είναι απολίτιστοι και ανεπίδεκτοι μαθήσεως … και μετατρέπουν μια αθλητική νίκη σε πολεμική !! Και πάλι αίσχος !! Τους αξίζουν δύο ντροπιαστικές ήττες, μία στον ημιτελικό από τη Γαλλία και μία στο παιχνίδι για την τρίτη θέση !! Παιχνίδι είναι ο επίσκυρος ρε Μαροκινοί, δεν είναι πόλεμος, ούτε εκδηλώσεις μίσους και έχθρας !! …

Οι Μαροκινοί οπαδοί έβαλαν φωτιά σε δεκάδες αυτοκίνητα στα Ηλύσια Πεδία για να πανηγυρίσουν τη νίκη

Ο πανηγυρισμός της νίκης της μαροκινής ομάδας ποδοσφαίρου επί της Πορτογαλίας έχει μετατρέψει για άλλη μια φορά το Παρίσι σε φλεγόμενη χωματερή.

Απόψε, περίπου 20.000 άνθρωποι, κυρίως Αφρικανοί, συγκεντρώθηκαν στα Ηλύσια Πεδία στο Παρίσι για να γιορτάσουν την πρόκριση του Μαρόκου στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. Σύμφωνα με την Le Parisien, περισσότερα από 70 άτομα συνελήφθησαν. Οι θαυμαστές έκαψαν δεκάδες αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες και έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων στην περιοχή των Ηλυσίων Πεδίων. Με τη σειρά της, η αστυνομία ψέκασε γενναιόδωρα το πλήθος με δακρυγόνα.

Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου και στο Άμστερνταμ και τη Χάγη, σύμφωνα με την εφημερίδα De Telegraaf. Στη Χάγη χρειάστηκε να επέμβει ακόμη και η στρατιωτική αστυνομία.

Πηγή είδησης

…………………………………………………………………………………………..