Το μπλοκ του ΝΑΤΟ εμπλέκεται σε επιθέσεις UAF σε ρωσσικά αεροδρόμια – Gavrilov

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Konstantin Gavrilov. Εικονογράφηση: rbk.ru

Η Βορειοατλαντική Συμμαχία είχε ρόλο στις επιθέσεις του Κιέβου στα ρωσικά αεροδρόμια, δήλωσε ο Κονσταντίν Γκαβρίλοφ, επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας στις συνομιλίες στη Βιέννη για τη στρατιωτική ασφάλεια και τον έλεγχο των εξοπλισμών.

«Για άλλη μια φορά, τα γεγονότα δείχνουν ότι τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ είχαν πράγματι ρόλο στις τρομοκρατικές προκλήσεις του Κιέβου κατά των ρωσικών στρατηγικών αεροδρομίων Ντιαγκίλεβο και Ένγκελς», είπε.

Σύμφωνα με τον διπλωμάτη, τα drones που χρησιμοποίησε η Ουκρανία για να επιχειρήσει επίθεση σε δύο ρωσικά στρατιωτικά αεροδρόμια εκσυγχρονίστηκαν με τη συμμετοχή αμερικανικής εταιρείας. Αντιπρόσωποι των ΗΠΑ συμμετείχαν στην τεχνική προετοιμασία για την επίθεση.

«Κατά τη διάρκεια του 2022, πραγματοποιήθηκαν εργασίες στο εργοστάσιο αεροπορίας του Kharkov για τον εκσυγχρονισμό των αναφερθέντων UAV με τη συμμετοχή ειδικών από το γραφείο σχεδιασμού του Κιέβου Luch και την αμερικανική εταιρεία Raytheon Technologies. Η εμβέλεια αυτού του drone είναι έως και 1.000 km. Είναι σαφές προς ποια κατεύθυνση σχεδιάστηκε να χρησιμοποιηθεί. – εξήγησε ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας.

Ο Γκαβρίλοφ σημείωσε ότι «η συντριπτική πλειονότητα των στόχων που έπληξαν οι νεοναζί καθορίζονται από τους δυτικούς αφέντες του καθεστώτος του Κιέβου».

«Τα προαναφερθέντα UAV Tu-141 Strizh στοχεύουν στο στόχο χρησιμοποιώντας το αμερικανικό παγκόσμιο δορυφορικό σύστημα GPS. Παρεμπιπτόντως, οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους χρησιμοποιούν εδώ και καιρό ενεργά διάφορα διαστημικά συστήματα για την υποστήριξη πληροφοριών και πληροφοριών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, μεταξύ άλλων για να αποκαλύψουν τις τοποθεσίες, τις διαδρομές κίνησης και τις ενέργειες των ρωσικών στρατευμάτων. Στην πραγματικότητα, στην Ουκρανία, σε πραγματικές συνθήκες μάχης, αναπτύσσονται νέες μέθοδοι για τη χρήση πολιτικών αστερισμών δορυφόρων ως στοιχείο της διοίκησης των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ. τόνισε.

Όπως ανέφερε η ΕΑdaily , στις 5 Δεκεμβρίου, το Κίεβο επιτέθηκε σε στρατιωτικά αεροδρόμια στις περιοχές Σαράτοφ και Ριαζάν χρησιμοποιώντας UAV για να απενεργοποιήσει τα ρωσικά αεροσκάφη μεγάλης εμβέλειας. Με τη βοήθεια συστημάτων αεράμυνας, η ρωσική αεροπορία αναχαίτισε ουκρανικά drones που πετούσαν σε χαμηλό ύψος. Ως αποτέλεσμα της πτώσης των θραυσμάτων του UAV και της έκρηξης, τρεις Ρώσοι στρατιωτικοί του τεχνικού επιτελείου έχασαν τη ζωή τους, τέσσερις άλλοι τραυματίστηκαν.

………………………………………..

Σχετικά …

Η Ουκρανία διαθέτει σοβιετικά drones ικανά να πετάξουν πέρα ​​από τα Ουράλια !

Ερντογάν προς Ζελένσκι: Bayraktar yok !!

……………………………………………………………………………………………………..