Ζαχάροβα: Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να στηρίξουν τις μάχες στην Ουκρανία τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2025

News Politics ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τζο Μπάιντεν και Βλαντιμίρ Ζελένσκι. Εικονογράφηση: twitter.com

Η ηγεσία των ΗΠΑ σχεδιάζει να στηρίξει τη σύγκρουση στην Ουκρανία μέχρι το τέλος του 2025. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα, 8 Δεκεμβρίου, η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

«Η Ουάσιγκτον σχεδιάζει να ζεστάνει τις εχθροπραξίες στην Ουκρανία τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2025 – οι ίδιοι το σχεδιάζουν, με βάση εκείνα τα έγγραφα που δεν κρύβουν από κανέναν». είπε η Ζαχάροβα.

Νωρίτερα, ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ εξήγησε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες κερδίζουν αξιοπρεπώς σε διάφορους τομείς σχετικά με την κατάσταση γύρω από την Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένου του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος και του ενεργειακού εφοδιασμού.

Όπως ανέφερε η EADaily , ο γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Πεσκόφ διευκρίνισε ότι δεν γίνεται λόγος για ένταξη νέων εδαφών στη Ρωσία κατά τη διάρκεια του NVO, αλλά ότι τμήματα των νέων περιοχών της Ρωσίας που κατέχονται από το Κίεβο θα πρέπει να απελευθερωθούν . Ωστόσο, η αποναζοποίηση και η αποστρατικοποίηση παρέμειναν οι κύριοι στόχοι της ρωσικής ειδικής επιχείρησης, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
………………………………………….
Σχετικά …

Αμερικανός στρατηγός: Επενδύσαμε ψίχουλα στην Ουκρανία (66 δις) κι έχουμε τεράστια κέρδη! +vid

Χρυσωρυχείο η σύγκρουση στην Ουκρανία για τους κατασκευαστές όπλων των ΗΠΑ

Το Κίεβο έδωσε την Ουκρανία ως πεδίο βολής και δοκιμών των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ για νέες στρατιωτικές τεχνολογίες !!

Οι ύπουλες “Συμφωνίες” του Μινσκ. Όλοι μιλούν ανοικτά για δόλο κατά της Ρωσσίας, ώστε να εξοπλιστεί η Ουκρανία !!

Μύθοι του Euromaidan: πώς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο Σόρος και η Ε.E. εξαπάτησαν την Ουκρανία, παρασύροντάς την στον πόλεμο

………………………………………………………………………………………..