Fake news το “πραξικόπημα” στην Γερμανία.

Χωρίς κατηγορία

Στημένη της γερμανικής κυβέρνησης η συνωμοσία του δήθεν πραξικοπήματος για να αποσπάσουν την προσοχή του λαού από το μεγάλο οινομικο-ενεργειακό πρόβλημα του λαού.

1. Στην Γερμανία ουδέποτε έγινε (ούτε θα γίνει) πραξικόπημα. Ακόμη και ο Χίτλερ με δημοκρατικές εκλογές ανέβηκε στην εξουσία.

2. Οι πολίτες του Ράιχ  είναι θέμα γνωστό στην κυβέρνηση από πάρα πολλά χρόνια πριν, και συνήθως βλακείες γράφουν τα ΜΜΕ …Αξίζει να σημειωθεί ότι την όλη επιχείρηση κατά του …πραξικοπήματος πυροδότησε η έρευνα μίας άλλης ομάδας των «Πολιτών του Ράιχ» που δήθεν σχεδίαζε να απαγάγει τον υπουργό Υγείας Καρλ Λάουτερμπαχ ναί, αυτόν με τα εμβόλια και τις θεωρίες του ΕΛΕΟΣ!!! Πάντως δείτε την φωτογραφία και κρίνετε μόνοι σας τι πραξικόπημα θα έκαναν αυτοί… 😀 

……………………………………….

Σχετικά για … ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ KfW ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ “ΓΕΡΜΑΝΙΑ”

 

Υ.Γ. : Χαρακτηριστικό του μυθεύματος περί  “πραξικοπήματος” … είναι αυτό που δήλωσε ο Ρώσος γερμανιστής, ανώτερος ερευνητής στο IMEMO RAS Alexander Kamkin, που επιβεβαιώνει αυτά που γράφουμε στην αρχή !!

Σύμφωνα με τον ίδιο, «κάθε δεύτερος δεξιός ριζοσπάστης στη Γερμανία, είναι ένας πληροφοριοδότης του τμήματος προστασίας του συντάγματος του τμήματος επιβολής του νόμου».

Γενικά, είναι κοινή πρακτική όταν διάφορες εξτρεμιστικές οργανώσεις – είτε δεξιές είτε αριστερές – βρίσκονται υπό τον στενό έλεγχο των ειδικών υπηρεσιών. Οι πράκτορες-πληροφοριοδότες εισάγονται στις τάξεις τους. Για παράδειγμα, στη διάσημη μεγάλη δεξιά- πτέρυγας του Εθνικού Δημοκρατικού Κόμματος, όταν προσπάθησαν να το απαγορεύσουν το 2001, σύμφωνα με τις πληροφορίες του συνταγματικού δικαστηρίου, το ένα τρίτο των μελών του διοικητικού συμβουλίου του κόμματος ήταν πράκτορες του Γραφείου Προστασίας του Συντάγματος», είπε ο Καμκιν.

Γενικά, σύμφωνα με τον ίδιο, οι σημερινοί δεξιοί ριζοσπάστες δεν έχουν καμία ευκαιρία για πραξικόπημα ή προσπάθεια κατάληψης της εξουσίας – ελέγχονται αυστηρά, αλλά οι Γερμανοί αξιωματικοί επιβολής του νόμου μπορούν να κανονίσουν μια τέτοια «πρόκληση».
.
“(Αυτό είναι απαραίτητο) για να απελευθερωθεί ο ατμός από την κοινωνία, προκειμένου να δείξουν την αποτελεσματικότητα της δουλειάς τους, ειδικά από τη στιγμή που εγκρίνεται ο προϋπολογισμός των τμημάτων για το επόμενο έτος. Κάτω από αυτή τη σάλτσα, μπορεί να τους δοθεί πρόσθετη χρηματοδότηση”, εξήγησε ο Kamkin .
.
Εν τω μεταξύ , ο εκπρόσωπος της ρωσσικής προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ απέρριψε το ενδεχόμενο ρωσσικής παρέμβασης στην κατάσταση με το πραξικόπημα στη Γερμανία.

«Μάλλον, αυτό είναι ένα εσωτερικό πρόβλημα της Γερμανίας και οι ίδιοι δηλώνουν ότι δεν μπορεί να γίνει λόγος για οποιαδήποτε ρωσσική επέμβαση, οπότε εδώ το μάθαμε από δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, δεν έχουμε τίποτα να πούμε για αυτό», είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και η Ρωσσίδα Βιτάλι Μπ., η οποία θεωρείται ύποπτη ότι δημιούργησε επαφή μεταξύ του αρχηγού της συνωμοσίας και των «εκπροσώπων της Ρωσσίας». Η γερμανική Γενική Εισαγγελία διευκρίνισε ότι “πλέον δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι Ρώσσοι αξιωματούχοι υποστήριξαν τους συνωμότες” . 😆 😀 

……………………………………………