Προς Τούρκους μπουνταλάδες: “Μην έρθετε νύχτα” !! Τα UAV ή drones και η τεχνολογία των Ελλήνων. Ήφαιστος, Ερμής, Δαίδαλος και Ίκαρος, Ζήτης και Κάλαϊς, Αρχύτας και σύγχρονοι Έλληνες σας χαιρετούν !!!

News ΑΡΘΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Ο θεός Ήφαιστος, λίγο πριν τη συναντήσει την Θέτιδα, μητέρα του Αχιλλέα, Ομήρου Ιλιάς, Ραψωδία Σ, στίχοι 414-421

ΑΛΦΕΙΟΣ : Λένε, ότι στην Ουκρανία διεξάγεται ο πρώτος πόλεμος με μαζική χρήση των UAV ή drones. Είναι γεγονός ότι οι Ρώσσοι, αλλά και οι ΟυκραΝΑΖΙ, χρησιμοποιούν κατά κόρον διαφόρων τύπων drones, είτε δικά τους, είτε ακόμα και ξένα.

Προ ημερών δημοσιεύσαμε, ότι βγήκαν οι Τούρκοι με φανφάρες και κομπάζουν για το ξεκίνημα της παραγωγής του μη επανδρωμένου μαχητικού Bayraktar Kızılelma !! Και ρωτούσαμε: Οι Έλληνες;;… , σχολιάζοντας: “Σίγουρα στην Αθήνα τα γνωρίζουν αυτά … και λογικά οι υπεύθυνοι θα έχουν λάβει τα μέτρα τους …”

Στο μεταξύ αυτές τις ημέρες, μια ελληνική εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την εξέλιξη του drone “Talos” , ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα video που δείχνει για πρώτη φορά το UAV να κάνει μία δοκιμαστική πτήση. (όπως είπαν, το βίντεο είναι γυρισμένο το 2015) .

Είδαν τώρα το βίντεο οι Τούρκοι και ειρωνεύτηκαν… «Μετά το μπακλαβά, το ντονέρ και το τζατζίκι οι Έλληνες αντιγράφουν και τα τουρκικά drones» έγραψε η Τουρκιγέ υποστηρίζοντας ότι η ελληνική εταιρεία έχει σχεδόν αντιγράψει το τουρκικό UAV Alpkus.

Η ελληνική εταιρεία γράφει χαρακτηριστικά στο Instagram: «Το πρώτο στοίχημα με τον εαυτό μας, να αποδείξουμε ότι έχουμε τις δυνάμεις να κάνουμε κάτι καινοτόμο, σχετικά με τα μη επανδρωμένα στην Ελλάδα, σε μια εποχή που λίγοι είχαν ακούσει αυτή την τεχνολογία».

Tα χαρακτηριστικά του “Talos” είναι άκρως ενδιαφέροντα, καθώς είναι ένα σχετικά μεγάλο drone, με μήκος στα 4,4 μέτρα, ταχύτητα 180 χλμ/ώρα, ακτίνα δράσης περίπου 500 χιλιόμετρα και δυνατότητα φορτίου (μικτό) έως 200 κιλά.

Με αφορμή τους κομπασμούς, αλλά και τις ειρωνείες των μπουνταλάδων, να τους θυμίσουμε ότι οι μογγολικές ορδές απ’ τις οποίες προέρχονται, κατέφθασαν στις περιοχές της Μικράς Ασίας μόλις τον 6ο αιώνα μ.χ.χ. …

Αναδρομή στα προ χιλιάδων ετών επιτεύγματα των Ελλήνων

Παρεμπιπτόντως, ας κάνουμε μια μικρή αναδρομή στην Μυθιστορία των Ελλήνων, για να δούμε τα προ χιλιάδων ετών επιτεύγματα των προγόνων μας, τονίζοντας σε όλους ότι, κάθε τεχνοτροπία που εμφανίζεται ως δήθεν “δική τους” , είναι προϊόν κλοπής πνευματικών δικαιωμάτων των Ελλήνων !!

Εν τάχει, ➡ Ο Έλληνας θεός Ήφαιστος, είχε κατασκευάσει το ρομπότ “Τάλως” που περιέτρεχε την Κρήτη !!

Ο Έλληνας θεός Ήφαιστος είχε κατασκευάσει αυτόματες (ρομπότ) – υπηρέτριες από χρυσό, όμοιες στην όψη με ζωντανές κοπέλες που περιείχαν εντός τους νοημοσύνη και αισθήματα, επιπλέον δυνατότητα ομιλίας και σωματική ρώμη, και από τους Έλληνες θεούς είχαν μάθει το να εργάζονται. Αυτές, λοιπόν, στήριζαν τον Ήφαιστο και λαχάνιαζαν κρατώντας τον από τα πλάγια. [Ομήρου Ιλιάδα, ραψωδία Σ, στίχοι 414 – 421] 

Ο Έλληνας θεός Ήφαιστος είχε κατασκευάσει είκοσι (20) αυτόματα (ρομπότ) φυσερά, που τον βοηθούσαν στις εργασίες του !!! τῇσι παρ᾽ εἰνάετες χάλκευον δαίδαλα πολλά (επί εννιά χρόνια κατασκεύαζα πολλά δαιδαλώδη εργαλεία) [Ομήρου Ιλιάδα, ραψωδία Σ, στίχος 400]

➡ “ὣς εἰπὼν τὴν μὲν λίπεν αὐτοῦ, βῆ δ᾽ ἐπὶ φύσας· τὰς δ᾽ ἐς πῦρ ἔτρεψε κέλευσέ τε ἐργάζεσθαι. φῦσαι δ᾽ ἐν χοάνοισιν ἐείκοσι πᾶσαι ἐφύσων παντοίην εὔπρηστον ἀϋτμὴν ἐξανιεῖσαι, ἄλλοτε μὲν σπεύδοντι παρέμμεναι, ἄλλοτε δ᾽ αὖτε, ὅππως Ἥφαιστός τ᾽ ἐθέλοι καὶ ἔργον ἄνοιτο. χαλκὸν δ᾽ ἐν πυρὶ βάλλεν ἀτειρέα κασσίτερόν τε…” (κι αφού την άφησε, την Θέτιδα, πήγε στα φυσερά και τους έδωσε εντολή ν’ αρχίσουν να εργάζονται. Κι αυτά ήταν είκοσι, και κίνησαν μαζί, και στα καμίνια. φυσούσαν, δυνατά ξεχύνοντας λογής λογής αγέρα, πότε τον Ήφαιστο, σα βιάζουνταν, γοργά να παραστέκουν, και πότε πάλε όπως τον βόλευε, να βγει η δουλειά ως την άκρα. Ρίχνει μετά καλάι κι ατίμητο μες στη φωτιά χρυσάφι κι ασήμι και χαλκό ακατάλυτο) [Ομήρου Ιλιάδα, ραψωδία Σ, στίχοι 465 – 470]

➡ Ο Έλληνας θεός Ερμής πετούσε ιπτάμενος με τα φτερωτά σανδάλια !!

Ο Δαίδαλος με τον γιο του τον Ίκαρο πέταξαν ιπτάμενοι !!

➡ Τα αδέλφια, ο Ζήτης και ο Κάλαϊς διέσχιζαν με μεγάλες ταχύτητες τους αιθέρες, καθώς ήταν κι αυτοί φτερωτοί όπως και ο πατέρας τους ο Βορέας !!

Εδώ επιβάλλεται να τονίσουμε το γεγονός της καταδίωξης που έκαναν ο Ζήτης και ο Κάλαϊς στις ιπτάμενες Άρπυιες, κατά την οποία, με υπεριλιγγιώδη ταχύτητα, τα αδέλφια τις κυνήγησαν, ενώ αυτές είχαν πάρει μια κατεύθυνση προς τα νοτιοδυτικά και όταν αυτές έφτασαν στο Ιόνιο Πέλαγος πάνω από δύο νησάκια νότια της Ζακύνθου, σταμάτησαν για κλάσματα του δευτερολέπτου και αφού πήραν στροφή προς τον Νότο κατέφθασαν στην Κρήτη όπου κρύφτηκαν σε ένα σπήλαιο !!

Η επιβεβαίωση του ιστορικού γεγονότος που αναφέρεται στην προγονική ελληνική Μυθιστορία, είναι οι ονομασίες των νησιών !!! Στροφάδες” , διότι εκεί πήραν στροφή οι Άρπυιες Σταμφάνη” το μεγάλο νησί, διότι σταμάτησαν και φάνηκαν !! Αλλά η πιο τρανταχτή απόδειξη είναι το όνομα Άρπυια” που έχει το μικρό νησί !!

➡ Ο Αρχύτας ο Ταραντίνος επινόησε και κατασκεύασε ένα αεριοπροωθούμενο περιστέρι, που αποκλήθηκε «πετομηχανή» ή «περιστερά» !!

Μετά από χιλιάδες χρόνια… φτάνοντας στο σήμερα και στο ερώτημα που κάναμε: “Οι Έλληνες;;…” . οι Έλληνες λοιπόν, έχουν όχι μία, αλλά πολλές απαντήσεις περί UAV ή drones να δώσουν !!! Πως άλλωστε να γινόταν διαφορετικά ;;

Δείτε λοιπόν, διάφορα βίντεο, ( αυτά που βρήκαμε και λογικά, ων ουκ έστιν αριθμός άλλων που δεν έπρεπε να βρούμε !! ) , με τα επιτεύγματα των σύγχρονων Ελλήνων !!!

“Είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες…” !! παρουσιάστηκε παλμικό πυροβόλο κατευθυνόμενο με Laser από Ελληνικά χέρια !!!

Η Τουρκία με καμικάζι drone Kargu… και η Ελλάς με μη οπλισμένα drone Q9… Γιατί όχι το ελληνικό High Energy Lazer Weapon ;;

Αυτά προς γνώσιν των επίδοξων εισβολέων που βαυκαλίζονται ότι θα “έρθουν μια νύχτα”

……………………………………………………………………………………………