Μουντιάλ 2022. “Φονιάς γιγάντων” η Ιαπωνία, πέρασε πρώτη στους 16 !! Νίκησε και την Ισπανία, μετά την Γερμανία που αποκλείστηκε !!

News Sports

Έριχνε ψηλά την σφαίρα και την γη που έθρεψε πολλούς άρχισε να κτυπά με προικισμένα πόδια και να κάνει στροφές γρήγορες και εναλλασσόμενες, ενώ οι άλλοι νέοι τον ζητωκραύγαζαν και στον ουρανό υψώνονταν δυνατές φωνές.
Αυτό που διαβάσατε δεν είναι αναμετάδοση ποδοσφαίρου από κουλτουριάρικο ραδιοσταθμό, αλλά απόσπασμα από τον Όμηρο! (Οδύσσεια θ 370/375)

2012-08-28_004020266
Άνδρας που δείχνει τεχνικές του παιχνιδιού επίσκυρος σε ένα παιδάκι. Έτος δημιουργίας: 500 π.Χ. Τόπος ανακάλυψης: Ανάγλυφο σε επιτύμβιο μνημείο στον Πειραιά.

 

Έτσι και οι Ιάπωνες ζητωκραυγάζουν και στον ουρανό υψώνουν δυνατές φωνές, μετά την ιστορική πρόκρισή τους στους δεκαέξι του Μουντιάλ 2022 !!

Εύγε στους Ιάπωνες που σαν καμικάζι ρίχτηκαν στην επίθεση και μέσα σε τρία λεπτά έσκισαν τα δίχτυα των Ισπανών βάζοντας δύο τέρματα και ανέτρεψαν το σκορ !!

Ο επίσκυρος στα πόδια του Ρίτσου Ντόαν και του Τανάκα έγινε σφαίρα – φονιάς και των υπεροπτικών Ισπανών, όπως είχε γίνει και των Γερμανών !!

Έξω η Γερμανία από την συνέχεια του Μουντιάλ !!

Παρ’ ολίγον , όσο νικούσε η Κόστα Ρίκα κατά την διάρκεια του αγώνα την Γερμανία, έμενε έξω και η Ισπανία, που θα πρέπει να στείλει ευχαριστήρια στους Γερμανούς που την κράτησαν ζωντανή στο Μουντιάλ !!

google

…………………………………………………………………………………………………..