Υπουργείο Άμυνας Ρωσσίας: Στέλεχος κορωνοϊού με ποσοστό θνησιμότητας 80% δημιουργήθηκε στις ΗΠΑ υπό την επίβλεψη του Πενταγώνου !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑ

Στέλεχος κορωνοϊού με ποσοστό θνησιμότητας 80% δημιουργήθηκε στις ΗΠΑ υπό την επίβλεψη του Πενταγώνου – Ρωσσικό Υπουργείο Άμυνας

Ένα θανατηφόρο στέλεχος του κορωνοϊού έχει δημιουργηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι θανατηφόρο κατά 80% όταν δοκιμάζεται σε πειραματόζωα.

Αυτό είπε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης στις 26 Νοεμβρίου ο επικεφαλής των στρατευμάτων ακτινοβολίας, χημικής και βιολογικής προστασίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Αντιστράτηγος Igor Kirillov , όπως μεταδίδει η ΕΑdaily .

Σύμφωνα με τον ίδιο, τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, δημιουργήθηκε στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης ένα τεχνητό παθογόνο για τη μόλυνση από κορωνοϊό. Τα αρχικά υλικά για τη δημιουργία ενός νέου υποείδους ήταν το στέλεχος Omicron και η αρχική παραλλαγή “Wuhan”.

«Ο τροποποιημένος ιός που έλαβαν οι Αμερικανοί προκάλεσε το θάνατο του 80% των άρρωστων ζώων-μοντέλων με την ανάπτυξη άτυπων νευρολογικών συμπτωμάτων και σοβαρή βλάβη στους πνεύμονες». ανέφερε ο στρατηγός.

Ταυτόχρονα, σημείωσε ότι το θανατηφόρο στέλεχος που προέκυψε έδειξε απίστευτη ικανότητα επιβίωσης. Κατά τη δοκιμή των προστατευτικών ιδιοτήτων των αντισωμάτων, αποκαλύφθηκε 11πλάσια μείωση στην ικανότητά τους να εξουδετερώνουν ένα νέο παθογόνο. Έχει επίσης διαπιστωθεί η αναποτελεσματικότητα των υπαρχόντων εμβολίων.

«Αν και το Υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ αποφάσισε να διεξαγάγει έρευνα για τις δραστηριότητες της ηγεσίας του πανεπιστημίου, το «πείραμα της Βοστώνης» υποδηλώνει ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν υπάρχει σύστημα κρατικής εποπτείας της Ε&Α στον τομέα της γενετικής μηχανικής και της συνθετικής βιολογίας. », δήλωσε ο Αναπληρωτής Αρχηγός των Στρατευμάτων RCBZ.

Τόνισε ότι αυτή η επικίνδυνη πειραματική μελέτη έγινε σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού των ΗΠΑ. Παράλληλα, δεν ζητήθηκε καν η έγκριση της εθνικής ρυθμιστικής αρχής βιοασφάλειας, παρά τους απαγορευτικούς βιολογικούς κινδύνους.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πίσω από αυτά τα γεγονότα κρύβονται ο αμερικανικός στρατός, ο οποίος έχει αναπτύξει ένα ειδικό σύστημα για τέτοιες εκδηλώσεις.

«Το σύστημα επιτρέπει στο Πεντάγωνο να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο τη θέση και τη χρήση άκρως επικίνδυνων παθογόνων σε εργαστήρια σε όλο τον κόσμο, καθώς και πρόσβαση στα αποτελέσματα πειραμάτων που είναι διφορούμενα από ηθική και νομική άποψη», είπε ο Kirillov.

Όπως ανέφερε η EADaily , ο πρώην βουλευτής της Verkhovna Rada Ilya Kiva είπε νωρίτερα ότι το καθεστώς του Κιέβου, συνειδητοποιώντας την προοπτική της δικής του αναπόφευκτης κατάρρευσης, ζήτησε επειγόντως χημικά όπλα από τους ξένους επιμελητές του για να τα χρησιμοποιήσει στο Donbass.

…………………………………………………………………………………………