Το 4o Διεθνές Δημοτικό Φόρουμ των χωρών BRICS+ διεξάγεται στην Αγία Πετρούπολη.

News Politics ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ
Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέι Λαβρόφ - RIA Novosti, 1920, 24/11/2022
Ο Λαβρόφ χαρακτήρισε τους BRICS μοντέλο γνήσιας πολυμερούς διπλωματίας που συναντά τη νεωτερικότητα
.
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ χαρακτήρισε τη διακρατική ένωση BRICS μοντέλο γνήσιας πολυμερούς διπλωματίας που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες πραγματικότητες.
.
Όπως μεταδίδει το RIA Novosti , το 4o Διεθνές Δημοτικό Φόρουμ των χωρών BRICS+ άνοιξε την Πέμπτη στην Αγία Πετρούπολη . Όπως σημείωσε ο Λαβρόφ σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα προς τους συμμετέχοντες αυτού του φόρουμ, στις εργασίες του συμμετέχουν εκπρόσωποι όχι μόνο των πέντε χωρών, αλλά και κρατών εταίρων από την Ασία , την Αφρική , την Κεντρική και τη Νότια Αμερική .
.
“Χαιρετίζουμε το γνήσιο ενδιαφέρον τους για την ανάπτυξη ποικίλης συνεργασίας με τον σύλλογό μας. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, διότι η εργασία στο πλαίσιο του βασίζεται στις αρχές της ισότητας, του αμοιβαίου σεβασμού και της δικαιοσύνης. Τα BRICS ενσωματώνουν τη συνέργεια πολιτισμών και πολιτισμών που αντιπροσωπεύουν διάφορες περιοχές της Αυτή η διεθνής δομή είναι ένα παράδειγμα αληθινής πολυμερούς διπλωματίας που ανταποκρίνεται στις πραγματικότητες του 21ου αιώνα», δήλωσε ο επικεφαλής του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
.
Περιέγραψε το Διεθνές Δημοτικό Φόρουμ BRICS+ ως μια απαιτούμενη και δυναμικά αναπτυσσόμενη πλατφόρμα για την αλληλεπίδραση μεταξύ των δημοτικών και περιφερειακών αρχών και της επιχειρηματικής κοινότητας.
.
Οι BRICS συγκεντρώνουν τη Βραζιλία , τη Ρωσία, την Ινδία , την Κίνα και τη Νότια Αφρική . Ορισμένες χώρες θέλουν να ενταχθούν στο οικονομικό μπλοκ, όπως η Αργεντινή , το Ιράν , η Ινδονησία .
……………………………………………………………………
Σχετικά για τους BRICS

……………………………………………………………………………………………….