Και η Γερμανία στο Μουντιάλ της ντροπής. Ενας λαός δολοφονείται και στο Κατάρ δεν κάνουν διαμαρτυρίες για μάχη των αξιών, για ελευθερία στο Ιράν, αλλά ΜΟΝΟ για ΛΟAΤΚΙ και μαύρους!

News Sports Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΙΟΥ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Και η Γερμανία στο Μουντιάλ της ντροπής: Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές στην επίσημη φωτογραφία των Γερμανών, έκλεισαν το στόμα τους με τα χέρια τους, πριν τον αγώνα με την Ιαπωνία σε ένδειξη διαμαρτυρίας στα όσα έχουν γίνει στο Κατάρ τον τελευταίο καιρό κυρίως όμως για τους ΛΟAΤΚΙ, επίσης  εύκολα μπορεί να διακρίνει κάποιος ότι οι περισσότεροι από τους Γερμανούς ποδοσφαιριστές έχουν στα παπούτσια τους τα χρώματα του Ουράνιου Τόξου, σύμβολο της ΛOAΤΚΙ κοινότητας δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή τους στην απόφαση της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας να μην επιτρέψει στους αρχηγούς των ομάδων να φοράνε το περιβραχιόνιο One Love κατά τη διάρκεια του τουρνουά στο Κατάρ. Στην φωτογραφία ο γερμανός τερματοφύλακας δεν φορούσε το περιβραχιόνιο ONE LOVE ( φυσικά δεν είναι τελείως χαζός για να πάρει κίτρινη κάρτα χωρίς αθλητικό λόγο…) το οποίο είναι πολυχρωμο, αλλά το μαυροκίτρινοασπρο σύνθημα No Discrimination όπως άλλωστε και ο Χάρι Κέιν στο παιχνίδι Αγγλίας-Ιράν,  και  το οποίο επιτρέπει η FIFA.

Ολα αυτή την στιγμή που για τους Ιρανούς αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πάνω από όλα ένα μια θλιβερή αθλητική γιορτή, στο οποίο μοιράζονται τον διακαή πόθο τους για ελευθερία.

Δυστυχώς αυτές τις αειυπάρχουσες αξίες τις γράφουν τώρα στα παλιά τους τα παπούτσια…..

Σημείωση >Αγγλία, Αγγλία φώναζαν στον αγώνα με το Ιράν, όταν ο Χάρι Κέιν και οι συμπαίκτες του λύγισαν το γόνατο στο έδαφος για τις χαμένες ζωές των μαύρων, σημειωτέον όχι για όλες τις χαμένες ζωές, αλλά μόνο των μαύρων, Black Lives Matter (BLM) (ελληνικά: οι μαύρες ζωές έχουν αξία), αυτός είναι ολόγος που ο Χάρι Κέιν και οι συμπαίκτες του λύγισαν το γόνατο στο έδαφος .