Η “τρομοκρατική” Ρωσσία απέτρεψε τρομοκρατικό σαμποτάζ των ΟυκραΝΑΖΙ στον South Stream !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
dw.com

ΑΛΦΕΙΟΣ : Αυτή είναι η “τρομοκρατική” Ρωσσία !! Αποσόβησε μια πραγματική τρομοκρατική ενέργεια των ΟυκραΝΑΖΙ σε ένα έργο, που εν δυνάμει ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να τελειώσει και να δώσει ενέργεια στην Ευρώπη !!! Άρα οι ΟυκραΝΑΖΙ είναι εχθροί των ευρωπαϊκών λαών, αφού με το να προσπαθήσουν να καταστρέψουν τον South Stream, επιδιώκουν τον οικονομικό θάνατο της Ευρώπης !!!

Η FSB απέτρεψε έκρηξη στον αγωγό εξαγωγής φυσικού αερίου South Stream στην περιοχή του Βόλγκογκραντ

Σύμφωνα με το RIA Novosti, Οι δυνάμεις ασφαλείας απέτρεψαν δολιοφθορές στο τμήμα του αγωγού φυσικού αερίου South Stream στην περιοχή του Βόλγκογκραντ, ανακοίνωσε το Κέντρο Δημοσίων Σχέσεων της FSB.
.
“Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας <…> απέτρεψε μια προσπάθεια των ουκρανικών ειδικών υπηρεσιών να διαπράξουν δολιοφθορά και τρομοκρατική ενέργεια στον αγωγό φυσικού αερίου South Stream, μέσω του οποίου παραδίδονται οι προμήθειες ενέργειας στην Τουρκία και την Ευρώπη”, αναφέρει το δελτίο Τύπου της CSO.
.
Τέσσερις φερόμενοι δράστες συνελήφθησαν – όλοι είναι πολίτες της Ρωσίας .
.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών, τέσσερις μαγνητικές νάρκες, τέσσερα κιλά πλαστίτη, ασφάλειες καθυστερημένης δράσης, 593.000 ρούβλια και «μέσα επικοινωνίας που περιέχουν αλληλογραφία και διαπραγματεύσεις με επιμελητή από τις ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες», οδηγίες για τη συλλογή εκρηκτικών μηχανισμών, συντεταγμένες του τόπου έκρηξη που έγινε και κατασχέθηκαν από αυτούς.
Έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία για προετοιμασία τρομοκρατικής επίθεσης, οργάνωση τρομοκρατικής κοινότητας και παράνομη κατοχή εκρηκτικών.
.
Το έργο South Stream περιελάμβανε την τοποθέτηση αγωγού κατά μήκος του πυθμένα της Μαύρης Θάλασσας από την περιοχή της Ανάπα μέχρι το βουλγαρικό λιμάνι της Βάρνας. Είχε προγραμματιστεί να εφαρμοστεί μέχρι το 2015, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Αντί για το «South Stream» από την περιοχή Anapa, χαράχθηκε μια διαδρομή κατά μήκος του βυθού προς την Τουρκία – το «Turkish Stream».

…………………………………………………………………………………………………