Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023

Μουντιάλ 2022. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πρέπει να πληρώσεις τον ΑΝΤ1 για να δεις. Δεν τους φτάνουν οι διαφημίσεις !!

News Sports ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Πολλά τα προβλήματα την πρώτη κιόλας μέρα που χρειάστηκε η διαδικτυακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1 Plus. Αδύνατη η πληρωμή.

ΑΛΦΕΙΟΣ : Για πρώτη φορά στα αθλητικά χρονικά στην Ελλάδα και κάθε ποδοσφαιρόφιλος που διαμένει σε χωριό και δεν έχει πρόσβαση στην “εξέλιξη” , μένει με το τηλεκοντρόλ στο χέρι !!! Μα και να είχε πρόσβαση , καλείται να πληρώσει ηλεκτρονικά , χωρίς να έχει ιντερνετ , αλλά και να είχε χωρίς να μπορεί αν δεν έχει “κάρτες” !!! Το sportime.gr τα χώνει για τα καλά στον ΑΝΤ1, αλλά οι σχολιαστές τα γράφουν καλύτερα …

Μουντιάλ 2022: Τεράστιο ΦΙΑΣΚΟ ο ΑΝΤ1 Plus στο Αγγλία – Ιράν! (upd)

Πολλά τα προβλήματα την πρώτη κιόλας μέρα που χρειάστηκε η διαδικτυακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1 Plus. Αδύνατη η πληρωμή.

Μουντιάλ 2022 ούτε με πληρωμή! Η ψηφιακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1, το ANT1 Plus αποδείχθηκε μέγα φιάσκο! Την πρώτη μέρα που πραγματικά κρίθηκε απαραίτητο να την πληρώσει κάποιος ή να την χρησιμοποιήσει απλώς… δεν μπορούσε.

Πολλά τα προβλήματα από τον ΑΝΤ1 plus, με αρκετό κόσμο να μην μπορεί να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Αγγλίας με αντίπαλο το Ιράν! Όσοι είχαν προνοήσει και είχαν εξασφαλίσει την πληρωμή τους είχαν πρόβλημα με το να φορτώσει η πλατφόρμα. Συν το γεγονός πως δεν ήταν δυνατόν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι σε υψηλή ποιότητα streaming (και όχι δεν έφταιγε το όποιο οικιακό διαδίκτυο).

Μουντιάλ 2022: Τεράστιο ΦΙΑΣΚΟ ο ΑΝΤ1 Plus στο Αγγλία – Ιράν!

Όσον αφορά την τεχνική υποστήριξη και το customer service; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Καμία απάντηση στο τηλέφωνο, ούτε σε e-mail. Η τηλεφωνική γραμμή μόνιμα κατειλημμένη! Ανέτοιμο και ανοργάνωτο το κανάλι του Αμαρουσίου. Θα μπορούσε τουλάχιστον να δείξει την αναμέτρηση από τη free to air συχνότητα μέχρι να λυθούν τα προβλήματα.

ΑΝΤ1 Plus – Οργή στον κόσμο

Μουντιάλ 2022: Τεράστιο ΦΙΑΣΚΟ ο ΑΝΤ1 Plus στο Αγγλία – Ιράν!

Update

Μετά τις 15:30 άρχισαν να δέχονται πληρωμές στον ANT1. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως τα προβλήματα σταμάτησαν εκεί. Στη συνέχεια της κανονικής εγγραφής, έπρεπε να επιβεβαιωθεί κι ένας κωδκικός. Διότι, αλλιώς δεν υπήρχε η δυνατότητα να δεις σε smart tv ή συσκευή το παιχνίδι. Μόλις όμως έβαζες τον κωδικό προς επαλήθευση, αυτός απλά.. δεν πέρναγε!

Τουλάχιστον υπήρχε η παραδοχή για το τεχνικό πρόβλημα.

Μπορείτε να δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

……………………………………………………………………………………………………….