Εσθονία: Περισσότερα από 320 σοβιετικά μνημεία υπό αναμόρφωση ή κατεδάφιση

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς ως συνέχεια της συζήτησης μεταξύ Εσθονών βουλευτών, εάν οι Ρώσσοι μπορούν να επικοινωνούν στη μητρική τους γλώσσα κατά τη διάρκεια του σεξ !! Ή το αντίθετο, δεν έχει σημασία …

Οι αρχές της Εσθονίας συνέταξαν έναν κατάλογο με περισσότερα από 320 σοβιετικά μνημεία που μπορούν να κατεδαφιστούν, μετέδωσε το ρωσσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, επικαλούμενο τo εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο της Εσθονίας «ERR».

«Η Επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι 322 μνημεία σε δημόσιους χώρους με σύμβολα της κατοχικής εξουσίας μπορούν να καταστραφούν ή να αντικατασταθούν με σύμβολα με ουδέτερη σημασία», αναφέρεται στο μήνυμα της Επιτροπής.

Στις 4 Αυγούστου, η κυβέρνηση της Εσθονίας ανακοίνωσε την έναρξη μιας εκστρατείας για τη διάλυση σοβιετικών στρατιωτικών μνημείων και την εκ νέου ταφή των λειψάνων στρατιωτών σε ολόκληρη τη χώρα.

Μιλάμε για καραγκιοζιλίκια με δυνατές δόσεις αντιρωσσικού μίσους και ασέβειας προς τους νεκρούς … από έναν μικρό φιννικής(φινλανδικής) καταγωγής, υποτίθεται, εκλεπτυσμένο και ανεπτυγμένο λαό,

…………………………………………………………………………..