Η κόρη του Κιμ Γιονγκ Ουν κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση (foto)

News ΚΟΣΜΟΣ
Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν με την κόρη του
Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν με την κόρη του Φωτογραφία Reuters

Το κρατικό πρακτορείο της Βόρειας Κορέας KCNA δημοσίευσε μια έκθεση σχετικά με την εκτόξευση του διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου Hwaseong-17, κατά την οποία ο πρόεδρος του Κρατικού Συμβουλίου της ΛΔΚ Κιμ Γιονγκ-Ουν, η σύζυγός του Λι Σολ-τζου και μια κόρη, που φέρεται να ονομάζεται Κιμ. Η Joo-e, ήταν παρούσα. Εμφανίζεται σε πολλές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο KCNA, αυτή είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση της κόρης του ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

«Το νέου τύπου ICBM Hwaseong-17, που εκτοξεύτηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Πιονγκγιάνγκ, πέταξε για 4135 δευτερόλεπτα, η εμβέλεια πτήσης ήταν 998 χιλιόμετρα και το μέγιστο ύψος ήταν 6040,9 χιλιόμετρα», περιγράφει το υλικό TsNAK τις δοκιμές πυραύλων.

Οι τέσσερις φωτογραφίες που συνοδεύουν την ανάρτηση δείχνουν ένα κορίτσι σχολικής ηλικίας να κρατά το χέρι του Κιμ Γιονγκ Ουν και να περπατά μαζί του. Η κατάστασή του στο υλικό της CTAK δεν σχολιάζεται ούτε διευκρινίζεται με κανέναν τρόπο.

Ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος επισκέφθηκε τη Βόρεια Κορέα το 2013, σημείωσε ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει μια «μικρή κόρη» που ονομάζεται Ζου Ε. «Κράτησα το παιδί τους Ζου Ε και μίλησα με την κυρία Ρι», είπε ο αθλητής στους δημοσιογράφους μετά το ταξίδι (απόσπασμα από το CNN ).

Το δημοσίευμα του Αντρέι Σαποζνίκοφ στην kommersant-ru

…………………………………………………………………………………………………..