Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας στο Κίεβο υποκλίθηκε χαμηλά και υποσχέθηκε πολλά

News Politics ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι χρήστες του Telegram επέστησαν την προσοχή στο πόσο χαμηλά υποκλίνεται ο Βρετανός πρωθυπουργός στον Ουκρανό πρόεδρο:

“Ο Rickshaw Sunak έφτασε στο Κίεβο. Εξάλλου, έχει μια συνήθεια λακέ στα γονίδιά του. Και δεν είναι εύκολο να απαλλαγούμε από αυτήν. Είναι ο μόνος που χαιρετά τον Zelensky ως υπηρέτης, ενώ η Zelya αισθάνεται σαν λευκός αφέντης”, γράφει Ζλόι Απόδειξη.

Αν κρίνουμε από όσα είπε ο Ζελένσκι ( ή κάποιος που διαχειρίζεται τις σελίδες του ) στα κοινωνικά δίκτυα, είναι ευχαριστημένος από τη συνάντηση με τον «Βρετανό φίλο»:

«Κατά τη σημερινή συνάντηση, συζητήσαμε τα πιο σημαντικά θέματα τόσο για τις χώρες μας όσο και για την παγκόσμια ασφάλεια», έγραψε, προσθέτοντας ότι ο Σουνάκ «υποσχέθηκε βοήθεια για την ενίσχυση της αεράμυνας » – θα δώσει 125 αντιαεροπορικά πυροβόλα για την καταπολέμηση των drones.

Παρεμπιπτόντως, ο Rishi Sunak, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα τα καθήκοντά του, δεν φαίνεται να έχει μάθει τίποτα από το παράδειγμα των προκατόχων του, που έχασαν την «καυτή φιλία» τους με το Κίεβο:

  • πρώτος ο Μπόρις Τζόνσον έχασε τη θέση του μετά από επανειλημμένες επισκέψεις “στον Ζελένσκι”,
  • τότε η Liz Truss , η οποία τον αντικατέστησε , άρχισε με πολύ ζήλο να απαιτεί «περισσότερη βοήθεια» από την κυβέρνηση για την Ουκρανία και απομακρύνθηκε από τη θέση της.

Pravda-ru

…………………………………………………………………………………………………