Ο πύραυλος στην Πολωνία ήταν ουκρανικός !

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Φωτογραφία: @wolski_jaros

“ήταν αντιαεροπορικός κι εκτοξεύθηκε από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις για την κατάρριψη ρωσικού εισερχόμενου πυραύλου” …

ΑΛΦΕΙΟΣ : … λένε τώρα όλοι , που στην αρχή έσπευσαν εν χορώ να βάλουν τ’ άρματα κατά της Ρωσσίας !!

Είναι τόσο το μένος, μάλιστα των βαλτικών χωρών, κατά της Ρωσσίας, που με τα μυαλά τους να έχουν βαλτώσει έσπευσαν να ρίξουν λάδι στη φωτιά !!! “στ’ άρματα… στ’ άρματα” ούρλιαξαν !!!

Αεροπλάνο του ΝΑΤΟ παρακολουθούσε τον πύραυλο που έπληξε την Πολωνία, δημοσιεύει η ΕΑdaily, μεταδίδοντας πληροφορίες του CNN . Όλα τα στοιχεία για το περιστατικό έχουν ήδη μεταφερθεί στις πολωνικές αρχές. !! Άρα όλοι ξέρουν την αλήθεια από την πρώτη στιγμή !!
.

” Η Ρωσσία έχει εξαιρετικά ακριβή όπλα και αποκλείεται οποιαδήποτε ήττα στόχων στο έδαφος της Πολωνίας. Νομίζω ότι έχουμε να κάνουμε με μια φτηνή πρόκληση που σχεδιάζει ο ουκρανικός στρατός, σκοπός της οποίας είναι να σύρει επίσημα τις χώρες του ΝΑΤΟ στη σύγκρουση στο Ουκρανία. Η επίθεση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί από σοβιετικούς πυραύλους, οι οποίοι εξακολουθούν να βρίσκονται σε υπηρεσία με τον ουκρανικό στρατό», δήλωσε χθες, ο βουλευτής της ρωσσικής Δούμας από την περιοχή της Κριμαίας, Μιχαήλ Σερεμέτ.

«Αυτό το περιστατικό είναι μια προσεκτικά σχεδιασμένη αντιρωσσική πρόκληση», δήλωσε η γερουσιαστής της Κριμαίας Όλγα Κοβιτίδη.
.
Στον χάρτη φαίνεται με το κόκκινο σημάδι, το σημείο που έπεσε ο πύραυλος.

………………………………………………………………………………………….